mehmettici
80+ Silver
merhabalar 5 aylik rx 570 gb xfx etiketleri ustunde sadece kutusu yok 2600 e bir arkadaşla anlaştim iyi bir fiyatmi karti satiyorum
saticiyimyok onu alacağına rx 6400 al daha iyi
soorrysaticiyim
Bence gayet güzel fiyat bende saphire rx580 nitro+ var 8 gb kutusu da var ne kadar eder tahminimerhabalar 5 aylik rx 570 gb xfx etiketleri ustunde sadece kutusu yok 2600 e bir arkadaşla anlaştim iyi bir fiyatmi karti satiyorum
Kartı açtım ama termal macun değiştirmek içinBence gayet güzel fiyat bende saphire rx580 nitro+ var 8 gb kutusu da var ne kadar eder tahmini
edri 1800-2000 de böyle alıcılar çıkıyor işte.Bence gayet güzel fiyat bende saphire rx580 nitro+ var 8 gb kutusu da var ne kadar eder tahmini
Yani bana da yüksek geldi neyse denk gelince satmak mantıklı hayırlı olsun arkadaşaedri 1800-2000 de böyle alıcılar çıkıyor işte.
içi açilmadi hocamönemli olan reballing hal ve durumu.570 580 gibi kartlar üretilmediği için eskileri yenilenip sıfır diye piyasaya sürülür.reballing yenilenme kalitesi kartın ömrünü belirler.nerden alıp kullandığınız önemlidir.580 alırsın 1-2 sene sonra ekranda çizgiler mavi ekran hataları vs.o yüzden 2600 TL ye hızlıca elden çıkar imkakın varken