Kartta sorun olması yüksek ihtimal hocam öyleyse.HOCAM ROM KESİN DOĞRU Dİ Mİ
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam vbios güncelledim ama yine aynı
sizce donanımsal olarak neresindedir problemKartta sorun olması yüksek ihtimal hocam öyleyse.
tamir etmek istiyorum ya baya uğraştımKartta sorun olması yüksek ihtimal hocam öyleyse.
şuanki bios sürümüKartta sorun olması yüksek ihtimal hocam öyleyse.
Çipsetinde sorun varsa fiyat yüksek olabilir. Onun yerine ikinci elden yeni ekran kartlarına bakmak mantıklı olabilir. V,BIOS aynı duruyor. Bir fark göremedim.sizce donanımsal olarak neresindedir problem
tamir etmek istiyorum ya baya uğraştım
şuanki bios sürümü
OLMADI ÇİPSETİNİ ISITICAM O ÇİPLERİ FLN DAÇipsetinde sorun varsa fiyat yüksek olabilir. Onun yerine ikinci elden yeni ekran kartlarına bakmak mantıklı olabilir. V,BIOS aynı duruyor. Bir fark göremedim.
this version of is already installed hocam böyle diyorÇipsetinde sorun varsa fiyat yüksek olabilir. Onun yerine ikinci elden yeni ekran kartlarına bakmak mantıklı olabilir. V,BIOS aynı duruyor. Bir fark göremedim.
Ben maalesef başka göremedim.OLMADI ÇİPSETİNİ ISITICAM O ÇİPLERİ FLN DA
tekrardan yükliyim biosu
this version of is already installed hocam böyle diyor
acaba başka vbios varmı
Kartı siyah ekrana sokabilirsin. Hiç deneme bence bunları.hocam bunun 8 gb lık romu var yüklesem sorun olur mu
Ustam içini açtım bi sorun varmı senceBen maalesef başka göremedim.
Kartı siyah ekrana sokabilirsin. Hiç deneme bence bunları.
%90 Chipset sorunu var o zaman. Teknik servise kartı vermen daha iyi olur.Ustam içini açtım bi sorun varmı sence
Mesela Ekran Kartı driver yokken cs oynuyor hiç kasmadan ilginç driver olduğu zaman oyunlarda 5 saniye sonra kapanıyor veya crash veriyor amd
tamamdır yabanci bi forum sitesinede sordum 4gb lık modelmiş%90 Chipset sorunu var o zaman. Teknik servise kartı vermen daha iyi olur.
Bir de istersen 23.9.1 sürücüsünü indirip Full kurulum yerine Driver Only yazanı seçip kur bakalım ama kartta donanımsal bir sorun var gibi duruyor.