Neler Yeni

RX 570 bir anda ekran gitti ?!

Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Efe Sezer
Arkadaşlar RX 570 nitro+ ekran kartım var. Bir anda ekran gitti ve bir daha gelmedi. Garantisi var yollasam değişim imkanı olur mu veya ne yaparlar karta? Tamir olursa bir sıkıntı çıkar mı ? Tamir sağlıklı bir yöntem mi?

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Arkadaşlar RX 570 nitro+ ekran kartım var. Bir anda ekran gitti ve bir daha gelmedi. Garantisi var yollasam değişim imkanı olur mu veya ne yaparlar karta? Tamir olursa bir sıkıntı çıkar mı ? Tamir sağlıklı bir yöntem mi?
ekran kartından kaynaklandığından eminmisin benim de başıma gelmişti ancak ramden kaynaklandığını öğrenmiştim

PinsizAMD

80+ Bronze
bendede olmuştu hatta mönütörün tuşuna basmamımşım ilk topladıpımda hocam biosa girebiliyormusnuz ? eğer hiç ekran yoksa başka bir kablo ile başka bi mönütre veya başka bi tv ye takınız.
ekran kartından eminseniz garantiye yollayabilirsiniz galiba eğer ürün yeni ise değişim yapabilirler. koku varmı kartta?

Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Efe Sezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bendede olmuştu hatta mönütörün tuşuna basmamımşım ilk topladıpımda hocam biosa girebiliyormusnuz ? eğer hiç ekran yoksa başka bir kablo ile başka bi mönütre veya başka bi tv ye takınız.
ekran kartından eminseniz garantiye yollayabilirsiniz galiba eğer ürün yeni ise değişim yapabilirler. koku varmı kartta?
Yok hiç ekran gelmiyor. Başka monitörde denedim sonuç yine aynı.

PinsizAMD

80+ Bronze
apusu yok galiba o modelin sizden bi ricam olacak kafanızı kasaya dopğru bakın orada benım konumdaki şuraya bakınıız böyle fotoğraf payalşabilirsiniz ..
böyle daha yardımcı olabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,706
Üyeler
166,067
Son üye
Snowbird
Top Bottom