Neler Yeni

RX 570 fanlar dönmüyor (85Derece)

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
hocam bende laptop kullandığım için tam bilmiyorum msi ve asusun biosları farklı zaten YouTube’dan bakabilirsiniz videoları vardır illa ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla hocam ilk defa duydum böyle bir şeyi. Fan hızı autoda mı yoksa advanced’de mi?
autoda ayarlarım yarın bir saphirenin teknik servisini arıyacağım umarım bir çözüm bulurlar.

Techno08

80+ Gold
autoda ayarlarım yarın bir saphirenin teknik servisini arıyacağım umarım bir çözüm bulurlar.

hocam bence sorun oyunla alakalı. Diğer oyunlarda problem olmadığını belirtmişsiniz. Csgo ayarlarında vardır bir şey.

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
hocam bence sorun oyunla alakalı. Diğer oyunlarda problem olmadığını belirtmişsiniz. Csgo ayarlarında vardır bir şey.
aynı ekran kartıyla arkadaşımda oynuyor ama onda bir sorun yok oyunu ama dediğim gibi pencereli açtığımda sorun olmuyor

Techno08

80+ Gold
aynı ekran kartıyla arkadaşımda oynuyor ama onda bir sorun yok oyunu ama dediğim gibi pencereli açtığımda sorun olmuyor

dedğim gibi kartta problem yoktur yüksek ihtimalle. Csgo ayarlarını kurcalayın görüntü ayarlarına falan bakın hocam belki düzelir. Oyunu silip tekrar yüklemeyi de deneyebilirsiniz.

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
dedğim gibi kartta problem yoktur yüksek ihtimalle. Csgo ayarlarını kurcalayın görüntü ayarlarına falan bakın hocam belki düzelir. Oyunu silip tekrar yüklemeyi de deneyebilirsiniz.
acaba kurcalamadan böyle kullansam sorun olurmu fan furuyor 85 dereceye yaklaşınca 2200rpm de çalışıyor ve derece iniyor

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu
ufaktan bir garanti veya teknik servis yolu görünüyor sanki

Techno08

80+ Gold
acaba kurcalamadan böyle kullansam sorun olurmu fan furuyor 85 dereceye yaklaşınca 2200rpm de çalışıyor ve derece iniyor

yani 85 derece biraz yüksek bir sıcaklık hocam bilemiyorum uzun vadede problem çıkartabilir.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Merhaba RX 570 Sapphire Pulse 8 GB ekran kartım var ve CS:GO GTA 5 gibi oyunlarda sıkıntı olmuyor ama Rocket League Blazing Sails gibi bazı oyunlarda ekran kartı 85 derece olmadan asla fanları dönmüyor MSI afturburnerla da ayarlayınca bir işe yaramıyor acaba bunu nasıl çözebilirim?
(driverları güncelledim fanlar arızalıda değil olsa diğer oyunlarda çalışmaz tek format atmadım çözümü yoksa deniyeceğim )
Rtx2070s ile pubg de şimdi 81 derece gördüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,212
Üyeler
164,632
Son üye
UcanCekyat
Top Bottom