144hz yeterlidir. Kendi açından daha iyi olur. Pc performansını etkilemez!Arkadaşlar hiç bilmediğim bir konu benim sistem Ryzen5 1600 ve RX570 OC 4GB ben bu sisteme 144hz veha 165hz lik monitör alsam PC performansını etkiler mi?
CS:GO, LOL gibi hafif e-spor oyunlarını çok oynuyorsan 144hz monitöre para ver, yoksa RPG tarzı ağır grafikli oyunlarda çok işine yaramaz gereksiz para harcarsın.Arkadaşlar hiç bilmediğim bir konu benim sistem Ryzen5 1600 ve RX570 OC 4GB ben bu sisteme 144hz veha 165hz lik monitör alsam PC performansını etkiler mi?
ne oynuyacaksın. diyorsan pubg oynayacagım 75 hz bile yeterli fazlasını vermeyecez zaten. ama almısken iyisini almak daha iyidir . onemli bir noktada 1 ms olması iki ekranın ms farklarını ınceleArkadaşlar hiç bilmediğim bir konu benim sistem Ryzen5 1600 ve RX570 OC 4GB ben bu sisteme 144hz veha 165hz lik monitör alsam PC performansını etkiler mi?
Teşekkür ederimetkilemez
Teşekkür ederim144 Hz al daha iyi performans alırsın
Teşekkür ederimCS:GO, LOL gibi hafif e-spor oyunlarını çok oynuyorsan 144hz monitöre para ver, yoksa RPG tarzı ağır grafikli oyunlarda çok işine yaramaz gereksiz para harcarsın.
Tamamdır teşekkür ederimne oynuyacaksın. diyorsan pubg oynayacagım 75 hz bile yeterli fazlasını vermeyecez zaten. ama almısken iyisini almak daha iyidir . onemli bir noktada 1 ms olması iki ekranın ms farklarını ıncele
hayır monitör hz si ile pc arasında bir performans kaybı oluşmuyor alakaları yok ama 144hz alınArkadaşlar hiç bilmediğim bir konu benim sistem Ryzen5 1600 ve RX570 OC 4GB ben bu sisteme 144hz veha 165hz lik monitör alsam PC performansını etkiler mi?
hz problemı kasa dan gelen kare hızı ekrandakını asarsa cıkıyor zaten. diyelimki oyunu 200 fps le oynayabilecek ama ekran musade etmıyorsa bir dalgalanma oluyor. onuda max fps ayarı ıle duzeltir. cok sorun teşkil etmez. Ama pubg oynayacaksa pubg de otomatık vsnc var insanı bıktırıyor. kurdugu sıstemde vsnc ye ıhtıyac duyurmayacagından yıne sorun kalmıyor.hayır monitör hz si ile pc arasında bir performans kaybı oluşmuyor alakaları yok ama 144hz alın
165 de alabilirim diyor . 1 hz ise onuda alabilir. ama fiyat farkı nekadar sistemi için gerekli aşıma degerli. kendisi buna karar vermeli ben aynı sıstemı kullanıyorum 144 tercih ettim. 21 kare daha fazla icin degmez dedim. kalan para ya ekleyıp ram takviyesi yaparım dedim144hz 1ms monitör alın ilerisi içinde iyi olur.