Neler Yeni

RX 570 ile hangi güç kaynağını kullanmalıyım

kerowest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda

MSI Radeon RX 570 Armor 4G OC ekran kartım var hangi güç kaynağını almalıyım bütçem 750 TL ve pin çıkışları hakkında bir şeyler gördüm ama tam olarak anlamadım yardımcı olursanız sevinirim benim kendi güç kaynağım HP PCA246 galiba tam olarak gereksinimlerini karşılamıyor o yüzden yeni alacağım yardımcı olursanız sevinirim​

Egemengnz2121

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Egemen
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu işinizi fazlasıyla görür hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

hadron da kaliteli markadır

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Normalde kötü önerilere gülmem, düzgünce anlatırım ama hadrona kaliteli marka denilince buna gülmezsem içimde kalır.

Hadron kaliteli bir marka falan değil, hoş bu iş marka işi değil orası ayrı da Hadron PSU kullananların sonra nasıl tıpış tıpış başka modellere döndüğünü görüyoruz.

Birazcık aşıp şunu al derim:

kerowest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normalde kötü önerilere gülmem, düzgünce anlatırım ama hadrona kaliteli marka denilince buna gülmezsem içimde kalır.

Hadron kaliteli bir marka falan değil, hoş bu iş marka işi değil orası ayrı da Hadron PSU kullananların sonra nasıl tıpış tıpış başka modellere döndüğünü görüyoruz.

Birazcık aşıp şunu al derim:

450watt yeterli mi birde pin çıkışı tam olarak ne oluyor nerede yazıyor nereden dikkat edeceğim

Egemengnz2121

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Egemen
Knk hadron ürünlerim var benim 1 sıkıntı dahi yaşamadım hadron kendi capinda kaliteli bir marka corsair ile karşılaştırıyorsunuz siz corsair é rakip olmaz zaten ama hadron power da kullanılabilir. 450w konusuna gelirsek ileride yetersiz kalabilir en az 550w öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,380
Üyeler
164,827
Son üye
Dominic McCarron
Top Bottom