Neler Yeni

Yardım Rx 570 kilitlenip görüntü gitmesi,kapasitör değişimi ile çözülmüş müdür?

Merhaba rx 570 Armor 8gb ekran kartımı kilitlenme ve görüntü gitmesi yüzünden(reset atmadan gelmiyordu,her 8-10 günde bir tekrar edebiliyordu)Msi servisi ServisPointe vermiştim.Arızayı görüp sorunlu kapasitörü değiştirdikleri bilgisini aldım.Onarım yapıldıktan sonra 19 ve 20 Martta uzun testlere sokulup denenmiş ve "Hazır" konumuna getirilmiş.Arayıp,1 Nisanda tekrar denettirdim.Sorun olmadığını söyledi telefondaki kişi.Bugün tekrar aradım; ilk test sırasında kartı denerken dediğim problemle karşılaşılmış ve onarıma alınmış dedi.Kart 2 hafta önce kadar onarıldı,fakat bugün aradığımda bir kez daha test edilmesini rica ettim.Test için oradaki kişilere bilgi vereceğini ve yarın deneneceğini söyledi.Sizce de yazının en başında belirttiğim soruna çözüm oluşturmuş mudur?

Emre Baş

80+ Gold
Olmuştur zaten yapıp vermek zorundalar hayırlısıyla sorun kalmaz İnşallah

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Olmuştur zaten yapıp vermek zorundalar hayırlısıyla sorun kalmaz İnşallah
Hocam,yarın bi arayıp soracağım.Zaten sorun görürlerse "Hazır" yazan yeri değiştiririz,oradan bilgi alırsınız dediler.Şu an onların demesine göre çözülmüş gibi duruyor.Yarın uzun bir aradan sonra test yapıldığında bakalım ne sonuç vericek?Arayıp bilgisini de alırım.Zaten diğer bileşnelerde o serviste.Hiç birinde problem olmadığı belirtildi.Fakat bu ekran kartının böyle bir problem açması gerçekten çok sinir etti beni.

Top Bottom