Neler Yeni

Yardım rx 570 kod 43 hatasi

ugurarw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammed Ugur Atis
Radeon RX 570 Series cihazında bir sorun oluştu. Daha fazla bilgi için 'grafik cihaz sürücü hata kodu 43' aratın
boyle bir sorunla karsilastim onceden 8 pinlik ekran kartina 6 pin taktim die oldugunu saniyordum simdi ise donusturucu aldim ve hala ayni hata suruculeri guncelliyorum hala olmuyor ddu ile kackere silip yukledim amd.com sitesinden yardimci olabilirmisiniz karti 2. el aldim kaziklanmak istemiyorum

• Üzgün
Reaksiyonlar: john

mekS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kaan Yıldırım
Ben de RX570 almıştım 2. el ve durmadan radeon wattman ve kod43 hatası veriyordu atikmdag diye bir program var ordan aktif edip yeniden başlattım. Sorun çözüldü ancak bir süre sonra tekrar aynı hatayı veriyor. Elinde fazla tutmamaya bak kral. Ben pişmanım aldığıma GTX 1660 a geçtim ve kafa rahat

• Beğen
Reaksiyonlar: john

ugurarw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammed Ugur Atis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de RX570 almıştım 2. el ve durmadan radeon wattman ve kod43 hatası veriyordu atikmdag diye bir program var ordan aktif edip yeniden başlattım. Sorun çözüldü ancak bir süre sonra tekrar aynı hatayı veriyor. Elinde fazla tutmamaya bak kral. Ben pişmanım aldığıma GTX 1660 a geçtim ve kafa rahat
tam olarak napicam video varsa atarmisiniz

mekS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kaan Yıldırım
tam olarak napicam video varsa atarmisiniz
Bu videoyu izle sorununu belki çözer. DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar yükleyip atikmdag yükle ben öyle yapmıştım düzelmişti ancak dediğim gibi elinden çıkarmaya bak

ugurarw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammed Ugur Atis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu videoyu izle sorununu belki çözer. DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar yükleyip atikmdag yükle ben öyle yapmıştım düzelmişti ancak dediğim gibi elinden çıkarmaya bak
cok saol reis sonunda cozdum nekadar sure dayaniyor bir bilgin varmi

• Beğen
Reaksiyonlar: mekS

mekS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kaan Yıldırım
Net bir bilgim yok ancak tekrardan hata alman muhtemel. Almazsan kullan ama tekrar tekrar bu hataları alırsan da ekran kartını degistirmen iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,431
Üyeler
167,841
Son üye
EnesG13
Top Bottom