Hocam dünya üzerinde ekran kartı bulmak çok zor.Kesin bir şey diyemem ama bulma ihtimaliniz çok düşük.Bulsanız bile çok yüksek bir fiyat etiketi ile karşılaşabilirsiniz.Vatandan alıcam WEB de yok Şubeye gitsem bulamazmıyım imzadaki sisteme takıcam.
Bulsanız dahi en az 5k fiyat biçerler.Vatandan alıcam WEB de yok Şubeye gitsem bulamazmıyım imzadaki sisteme takıcam
hocamda stok yok gözüküyor fakat çoğu vatanda kart var oyuncu olduğunuzu anlarsalar yardım ederlerVatandan alıcam WEB de yok Şubeye gitsem bulamazmıyım imzadaki sisteme takıcam
ne yapsın gidip 1650 yada 1050 ti ya paramı versin ?vallahi ne 570 hastasıymışın hocam sende
normalde 4.5 k gözden çıkarman gerek vatandan alacaksanda 5k yı gözden çıkarman gerek.Vatandan alıcam WEB de yok Şubeye gitsem bulamazmıyım imzadaki sisteme takıcam
bu işşlemciy7e takılan başka ekran kartı yok 1650s varda darboğaz yapar diyenler varvallahi ne 570 hastasıymışın hocam sende
2.5 k ya arıyodumnormalde 4.5 k gözden çıkarman gerek vatandan alacaksanda 5k yı gözden çıkarman gerek.
2.5 k ya ekran kartı ne bulunurnormalde 4.5 k gözden çıkarman gerek vatandan alacaksanda 5k yı gözden çıkarman gerek.
sıfırını bulmanız zor bulsanız bile çok pahalı olur hocam 5k dan ağızlarını açarlar benim size taviyem nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama alabilirseniz ikinci el temizinden rx 570 4gb bulun alın derimbu işşlemciy7e takılan başka ekran kartı yok 1650s varda darboğaz yapar diyenler var
Mesaj otomatik birleştirildi:
2.5 k ya arıyodum
bu sene bir şey almayayım ozaman 2022 de alırız bir şey stok öyle düzelirsıfırını bulmanız zor bulsanız bile çok pahalı olur hocam 5k dan ağızlarını açarlar benim size taviyem nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama alabilirseniz ikinci el temizinden rx 570 4gb bulun alın derim
hocam 2.el gtx 980 bulunabilir bende ekran kartı alıcam stokları bekliyorumbu işşlemciy7e takılan başka ekran kartı yok 1650s varda darboğaz yapar diyenler var
2.5 k ya arıyodum
2.5 k ya ekran kartı ne bulunur
aynen hocam bende stokların gelmesini bekliyeceğimbu sene bir şey almayayım ozaman 2022 de alırız bir şey stok öyle düzelir
Ne zaman gelecek lanet stoklar acaba ?hocam 2.el gtx 980 bulunabilir bende ekran kartı alıcam stokları bekliyorum
aynen hocam bende stokların gelmesini bekliyeceğim
1650 para verebilir korkmayın bu karttan canavar değil alınabilir kart.1650 yada 1050 ti ya paramı versin