Neler Yeni

rx 570 yüksek sıcaklık

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
merhaba asus rog strix rx 570 im var geçen konu açtım ama tam sonuç çıkmadı kasam rampage mesh kasa ve pubg liteye giriyorum 83 derece gibi civarları görüyorum gpu da bu sefer kapağını falan çıkardım 75
derece oldu acaba 2 tane fan alıp kasadan sıcak havayı atarak normal oyunlarda bu değerleri 70 65 gibi değerlere çekebilirmiyim herkeze bakıyorum 66 dereceyle vb değerlerle oynuyorlar
zaten %100 gpu kullanan oyunlarda 86 87 derece oluyor

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
merhaba asus rog strix rx 570 im var geçen konu açtım ama tam sonuç çıkmadı kasam rampage mesh kasa ve PUBG liteye giriyorum 83 derece gibi civarları görüyorum gpu da bu sefer kapağını falan çıkardım 75
derece oldu acaba 2 tane fan alıp kasadan sıcak havayı atarak normal oyunlarda bu değerleri 70 65 gibi değerlere çekebilirmiyim herkeze bakıyorum 66 dereceyle vb değerlerle oynuyorlar
Ekran kartı için 85 derece fazla ayrıca ne olursa olsun kapalı kutuya koysam bile rog strixin o kadar ısınmaması lazım bence ekran kartının termal macununu yenile.

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı için 85 derece fazla ayrıca ne olursa olsun kapalı kutuya koysam bile rog strixin o kadar ısınmaması lazım bence ekran kartının termal macununu yenile.
servise yollamaya kalktım kargo alıcak dediler zaten 3 .hafta oldu hayla gidip gelen yok

FreakyXd

80+ Silver
merhaba asus rog strix rx 570 im var geçen konu açtım ama tam sonuç çıkmadı kasam rampage mesh kasa ve PUBG liteye giriyorum 83 derece gibi civarları görüyorum gpu da bu sefer kapağını falan çıkardım 75
kasan mesh panel mi ne marka ?

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
İşlemciyi aldığım arkadaşta da rog strix varmış, çok ısınıyor diye satılığa çıkardım demişti.Bende sapphire rx 570 var ısınmıyor.Garantisi yoksa arctic mx-4 ile termal macunu yenileyebilirsiniz ve ya manuel fan ayarı yapıp sıcaklıkları düşürebilirsiniz.

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
İşlemciyi aldığım arkadaşta da rog strix varmış, çok ısınıyor diye satılığa çıkardım demişti.Bende sapphire rx 570 var ısınımıyor.Garantisi yoksa arctic mx-4 ile termal macunu yenileyebilirsiniz ve ya manuel fan ayarı yapıp sıcaklıkları düşürebilirsiniz.
böyle devam ederse zaten saphire alıcağım bunu satıp hem daha ucuz ve soğutması çok iyi

FreakyXd

80+ Silver

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
böyle devam ederse zaten saphire alıcağım bunu satıp hem daha ucuz ve soğutması çok iyi
Soğutma olarak çok iyi gerçekten.Ben 2.el aldım garantisi bitmişti.Macunu yeniledim sorunsuz kullanıyorum.Yalnız kuzenim de de aynı kart var onun ki watmann hatası veriyor.

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
Soğutma olarak çok iyi gerçekten.Ben 2.el aldım garantisi bitmişti.Macunu yeniledim sorunsuz kullanıyorum.Yalnız kuzenim de de aynı kart var onun ki watmann hatası veriyor.
kartada sorun olabilir diye düşünüyorum vatandan aldım aldığım 2 ürün zaten ayıplı ürün çıkmıştı ram ve monitör ama eğer problemsiz ise fps
olarak çok iyi bir kart ama ben sırf fps alıcam diye yakamam ekran kartınını hemde rx 570 lerin en pahalı ve en performanslısı diyorlarda hikaye
bence

Top Bottom