bütçen tam olarak kaçArkadaşlar iyi akşamlar, ekran kartı alacağım, bütçeme uyan en iyi ekran kartının RX 5700 xt olduğunu düşünüyorum. Sahibinden furmark testi talep ettim, sizce alınır mı, mining yapılmış mıdır?
Hocam sivastayım, yüz yüze satın almak istiyorum, pek ekran kartı tok Sivas'ta da. En iyi seçenek bu gibi. 5500 tl bütçem. Iaı değerleri nasıl?bütçen tam olarak kaç
Testi at da bakalım. Ama miningi testle anlayamazsın onu diyim.Arkadaşlar iyi akşamlar, ekran kartı alacağım, bütçeme uyan en iyi ekran kartının RX 5700 xt olduğunu düşünüyorum. Sahibinden furmark testi talep ettim, sizce alınır mı, mining yapılmış mıdır?
o skor ile mining var mı yok mu anlayamassın o bütçede rx 6600 almak daha iyi olur 5000 serisi hem daha eski hem de watman hatasının daha fazla çıktığı bir seri ikisi arasında rx 5700xt oyunlarda çok az daha iyi bir performasn veriyo ama uğraşmaya değmezHocam sivastayım, yüz yüze satın almak istiyorum, pek ekran kartı tok Sivas'ta da. En iyi seçenek bu gibi. 5500 tl bütçem. Iaı değerleri nasıl?