Neler Yeni

RX 5700xt ve sorunları

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Gigabayt RX 5700xt gaming ekran kartına sahibim. AAA dediğimiz oyunları açınca ya çökme yada görsel hata alıyorum. Bütün driverleri denedim, sonuç aynı. Sebebi ne olabilir. Voltaj fazlamı yada eksik mi geliyor dur ?

Enes.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Enes baba
Gigabayt RX 5700xt gaming ekran kartına sahibim. AAA dediğimiz oyunları açınca ya çökme yada görsel hata alıyorum. Bütün driverleri denedim, sonuç aynı. Sebebi ne olabilir. Voltaj fazlamı yada eksik mi geliyor dur ?
sıcaklık?

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
Driver sorunu ve sorunu olan bir kart o onu sat euro ya çevir indirim geldiği gibi al amazondan

• Beğen
Reaksiyonlar: Qzer

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
Sorunu bu bilmiyorum ama ekran kartını satıp 10.000 tl gibi fiyatlara hem ilerde daha iyi bir ekran kartına sahip olursun hemde bu tarz sorunlardan kurtulursun ama belli bir süre beklemen lazım piyasa düzelsin diye

• Beğen

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
10 11K ya gider satmanı öneririm fakat istemezsen çözüm olarak DDU ile driver tekrar kurmanı ve voltaj düşürmeni/ yükseltmeni öneririm, çözülmesi yüksek ihtimal. Afterburner' da OC UV vb işlem yaptın mı? Sorun ne zaman ne ile başladı?

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her şey normal. Rdr2 Max 75 derece
Mesaj otomatik birleştirildi:

50-60MHz kıs olmazsa az voltaj ver.
Voltaj dan Olabilir mi

Sat miningcinin birine 10K'ya kurtul. Zaten kartı uyguna almışsındır diye düşünüyorum.
3800 aldım

10 11K ya gider satmanı öneririm fakat istemezsen çözüm olarak DDU ile driver tekrar kurmanı ve voltaj düşürmeni/ yükseltmeni öneririm, çözülmesi yüksek ihtimal. Afterburner' da OC UV vb işlem yaptın mı? Sorun ne zaman ne ile başladı?
Fabrika çıkışlı kullanıyorum. Oc yapmadım. Dereceler stabil. Ama yüksek boyutlu oyun açınca sıkıntı başlıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Maykl Baradov
Gigabyte Aorus modelini aldım aldığım gibi ertesi gün sattım o modellerde ciddi sorun lar var benim PC yi direk kapatıyordu sende yine iyi Heavy benchmark . Furmark gibi testlerde saatlerce kapanmayan PC oyuna girince 30 dk sonra ya crash yiyodum ya PC kitlenin kapanıyordu sat biranönce miningçiler ekran kartlarını satmaya bsşlamış bile

• Beğen

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
sat rtx3070 alırsın

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Gigabyte Aorus modelini aldım aldığım gibi ertesi gün sattım o modellerde ciddi sorun lar var benim PC yi direk kapatıyordu sende yine iyi Heavy benchmark . Furmark gibi testlerde saatlerce kapanmayan PC oyuna girince 30 dk sonra ya crash yiyodum ya PC kitlenin kapanıyordu sat biranönce miningçiler ekran kartlarını satmaya bsşlamış bile
Bende de kapanıyor.

Klasik 5700 XT, MHz kıs voltaj ver düzelir.
Mhz yi kismadan voltaj versem ne olur

sat rtx3070 alırsın
Onlar uçmuş

Top Bottom