Ryzen 5 7500f 10 tane bile Rx 580 besler işlemci o ekran kartına fazla geleceği için kullanımı fazla olmuyacak o yüzdenarkadaşımın Rx 580 8 GB ekran kartı var ve işlemcisini yükseltmek istiyor hangi seviyeye kadar yükseltme yapabilir ben örneğin r5 7500f öneriyorum bu sistemde sıkıntı yapar mı ?
bende bunu düşünüyorum işlemcinin aşırı iyi olup ekran kartı çok zayıf kalsa bile sistem sorunsuz çalışır yanlış mıyımRyzen 5 7500f 10 tane bile Rx 580 besler işlemci o ekran kartına fazla geleceği için kullanımı fazla olmuyacak o yüzden
yanlıs darbogaz yasanıcak oyunlarda droplar başlıyacakbende bunu düşünüyorum işlemcinin aşırı iyi olup ekran kartı çok zayıf kalsa bile sistem sorunsuz çalışır yanlış mıyım
kardeşimin pc rx580 yanında 3500x işlemci var tertemizhee ne önereyim o zaman arkadaşa ne alsın işlemci şuan amd ryzen 5 2600 kullanıyor
Çalışır tabikide ama şöyle diyim ferarrin var ama motor doğan SLX işlemci fazla güc harcamaz o yüzden bile bazı oyunlarda FPS dalgalanmasi yasayabilirsinbende bunu düşünüyorum işlemcinin aşırı iyi olup ekran kartı çok zayıf kalsa bile sistem sorunsuz çalışır yanlış mıyım
Arkadaşa işlemci ve ekran kartını sattirip üzerine para koyup Rx 6600 ve işlemci alsın 7 9 k para lazım onadahee ne önereyim o zaman arkadaşa ne alsın işlemci şuan amd ryzen 5 2600 kullanıyor
Eyw kral arkadaşın sorunu çözdük ilettim aynı şekil şimdi bende de bi sıkıntı var rx6500xt ekran kartına r5 7500f ferrariye pejo motoru takmış gibi mi çalışacak upgrade şart mıÇalışır tabikide ama şöyle diyim ferarrin var ama motor doğan SLX işlemci fazla güc harcamaz o yüzden bile bazı oyunlarda FPS dalgalanmasi yasayabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşa işlemci ve ekran kartını sattirip üzerine para koyup Rx 6600 ve işlemci alsın 7 9 k para lazım onada
6500 u sat 6700 yada paran varsa 4060 7600 tam ideal ikiliEyw kral arkadaşın sorunu çözdük ilettim aynı şekil şimdi bende de bi sıkıntı var rx6500xt ekran kartına r5 7500f ferrariye pejo motoru takmış gibi mi çalışacak upgrade şart mı