Rx 580 bios switch ve wattman

Spacss

80+
Reaksiyon skoru
30
Dostlar sürekli wattman hatası alıyorum çoğunlukla oyunlarda oluyor. Bir anda ekranlar gidiyor tekrar geldiğinde masaüstüne atıyor wattman hatası veriyor. Nette bulabildiğim konulardaki çözümlerin hepini denedim. Undervolt, afterburner ayarları, hızlı başlatmayı kapatma vs. Bilgisayarı aldığımdan beri oluyor 1 senedir. Bilgisayara ihtiyacım olduğu için de ekran kartını garantiye gönderemiyorum. Son olarak bios switch i deniyim dedim pc yi açtığımda kart rx 570 olarak gözüküyor. Ne alaka ?
Sapphire rx 580 8gb pulse Şimdiden teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostlar sürekli wattman hatası alıyorum çoğunlukla oyunlarda oluyor. Bir anda ekranlar gidiyor tekrar geldiğinde masaüstüne atıyor wattman hatası veriyor. Nette bulabildiğim konulardaki çözümlerin hepini denedim. Undervolt, afterburner ayarları, hızlı başlatmayı kapatma vs. Bilgisayarı aldığımdan beri oluyor 1 senedir. Bilgisayara ihtiyacım olduğu için de ekran kartını garantiye gönderemiyorum. Son olarak bios switch i deniyim dedim PC yi açtığımda kart rx 570 olarak gözüküyor. Ne alaka ?
Bazen ekran gelmiyor bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.

Dostlar sürekli wattman hatası alıyorum çoğunlukla oyunlarda oluyor. Bir anda ekranlar gidiyor tekrar geldiğinde masaüstüne atıyor wattman hatası veriyor. Nette bulabildiğim konulardaki çözümlerin hepini denedim. Undervolt, afterburner ayarları, hızlı başlatmayı kapatma vs. Bilgisayarı aldığımdan beri oluyor 1 senedir. Bilgisayara ihtiyacım olduğu için de ekran kartını garantiye gönderemiyorum. Son olarak bios switch i deniyim dedim PC yi açtığımda kart rx 570 olarak gözüküyor. Ne alaka ?

Bazen ekran gelmiyor bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.
psu 650 w. kasa ısınma problemi yok.

Dostlar wattman hatası olup çözmüş olan var mı ?

Son düzenleme:
Wattman Hatası Sinir Bozucudur Ama Bir Çözümü Var Tabi ki Performanstan Ödün Vererek Çözülebilir.

Wattman Hatası Sinir Bozucudur Ama Bir Çözümü Var Tabi ki Performanstan Ödün Vererek Çözülebilir.
Performans ile çok uğraştım olmuyor. Mhz ve voltajlar ile olmuyor.

Tekrar Bios yazmanız gerekebilir, @Tolga Samet hocam bu konuda yardımcı olucaktır.

Performans ile çok uğraştım olmuyor. Mhz ve voltajlar ile olmuyor.
Ben Çözümü Böyle Buldum.

Tekrar Bios yazmanız gerekebilir, @Tolga Samet hocam bu konuda yardımcı olucaktır.
Bu Arkadaşımız Size En Çok Yardımı Yapacak Kişidir :)

Bende Wattman Hatası Yaşıyorum UV Yapmak Performans Kaybı Yaratmıyor Diye Biliyorum Değil mi?

Ben Çözümü Böyle Buldum.

Bu Arkadaşımız Size En Çok Yardımı Yapacak Kişidir :)

Bende Wattman Hatası Yaşıyorum UV Yapmak Performans Kaybı Yaratmıyor Diye Biliyorum Değil mi?

Daha yeni rehber yaptım, orayı okursan bütün sorularına cevap bulacaksın :).

Daha yeni rehber yaptım, orayı okursan bütün sorularına cevap bulacaksın :).
Mhz yi bu şekilde sınırlamamıştım.Tüm ayarları manuel olarak girmiştim bunu da bi deniyim teşekkürler.

Teşekkürler arkadaşın attığı yöntemi bir test ediyim olmazsa iletişime geçicem.

Mhz yi bu şekilde sınırlamamıştım.Tüm ayarları manuel olarak girmiştim bunu da bi deniyim teşekkürler.

Teşekkürler arkadaşın attığı yöntemi bir test ediyim olmazsa iletişime geçicem.

Bios yazmadan kastım kartın orjinal biosunu yüklemektir, biraz ince iştir, bilmeden girmeyin derim.

Bios yazmadan kastım kartın orjinal biosunu yüklemektir, biraz ince iştir, bilmeden girmeyin derim.
Bu konuyu hiç bilmiyorum en son yapacağım şey o olacaktır. Peki bios switchi diğer yöne kaydırdığımda rx 580 neden rx 570 oldu biliyormusunuz. Ben performans ve silent mod olarak biliyordum.

Bu konuyu hiç bilmiyorum en son yapacağım şey o olacaktır. Peki bios switchi diğer yöne kaydırdığımda rx 580 neden rx 570 oldu biliyormusunuz. Ben performans ve silent mod olarak biliyordum.

Silent modda performans düşürülmüş ve bir RX 570 seviyesine geldiğinden direk 570 biosu bile olabilir o biosda ama önerim o bios u kullanmamanız.

Silent modda performans düşürülmüş ve bir RX 570 seviyesine geldiğinden direk 570 biosu bile olabilir o biosda ama önerim o bios u kullanmamanız.
Peki teşekkürler wattmam hatası almamak adına deniycem bi.

GPU-Z görüntüsü atar mısın?
Şuan pc başında değilim, geçince atarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,991
Üyeler
185,204
Son üye
MirsadC
Geri