Spacss
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
Dostlar sürekli wattman hatası alıyorum çoğunlukla oyunlarda oluyor. Bir anda ekranlar gidiyor tekrar geldiğinde masaüstüne atıyor wattman hatası veriyor. Nette bulabildiğim konulardaki çözümlerin hepini denedim. Undervolt, afterburner ayarları, hızlı başlatmayı kapatma vs. Bilgisayarı aldığımdan beri oluyor 1 senedir. Bilgisayara ihtiyacım olduğu için de ekran kartını garantiye gönderemiyorum. Son olarak bios switch i deniyim dedim pc yi açtığımda kart rx 570 olarak gözüküyor. Ne alaka ?
Sapphire rx 580 8gb pulse Şimdiden teşekkürler.
Dostlar wattman hatası olup çözmüş olan var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bazen ekran gelmiyor bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.Dostlar sürekli wattman hatası alıyorum çoğunlukla oyunlarda oluyor. Bir anda ekranlar gidiyor tekrar geldiğinde masaüstüne atıyor wattman hatası veriyor. Nette bulabildiğim konulardaki çözümlerin hepini denedim. Undervolt, afterburner ayarları, hızlı başlatmayı kapatma vs. Bilgisayarı aldığımdan beri oluyor 1 senedir. Bilgisayara ihtiyacım olduğu için de ekran kartını garantiye gönderemiyorum. Son olarak bios switch i deniyim dedim PC yi açtığımda kart rx 570 olarak gözüküyor. Ne alaka ?
psu 650 w. kasa ısınma problemi yok.Dostlar sürekli wattman hatası alıyorum çoğunlukla oyunlarda oluyor. Bir anda ekranlar gidiyor tekrar geldiğinde masaüstüne atıyor wattman hatası veriyor. Nette bulabildiğim konulardaki çözümlerin hepini denedim. Undervolt, afterburner ayarları, hızlı başlatmayı kapatma vs. Bilgisayarı aldığımdan beri oluyor 1 senedir. Bilgisayara ihtiyacım olduğu için de ekran kartını garantiye gönderemiyorum. Son olarak bios switch i deniyim dedim PC yi açtığımda kart rx 570 olarak gözüküyor. Ne alaka ?
Bazen ekran gelmiyor bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.
Dostlar wattman hatası olup çözmüş olan var mı ?
Son düzenleme: