Yok la yapar fakat aşırı detayına inmezNe gibi yani? Driver güncellemesi felanmı yapmaz yoksa araştırmadan direk güncel driver'ımı kurar?
Teşekkürler.ben kullanıyorum bır sorun yok
Teşekkürler.20.9.1 WHQL sürümü, çıkalı 1 aya yakın oldu. 20.9.2 çıktı hatta geçen gün. Güncelleyebilirsin.
evetTeşekkürler.
Hocam imzandaki 580'e OC mi yaptın?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler.
Kartın tam modeli nedir acaba? Yakın zamanda bende yapmayı düşünüyorum da yardım isteyebilirim belki senden
Gerçekten muazzam Seni takip ediyorum işim düştüğünde yardımını esirgemezsin umarım ?Alıntıyı görüntüle
sapphire pulse 8gb model bıos son surum ınternette yok bu surum nedenını bılmıyorum aldıgım yer yapmıs olabılır
bu degelere tek cıkan ben olabılır herkes 1436 en core 2250 memory ben onlarıda astım nıtro+ model varsa core 1500 oluyor ama onuda gecersın memory de 2250 veya 2300 fln max sıcaklıgım 74
tabı yardım ederım lakın sunu gozlemdım Furmark da test edınce tam sonuc vermıyor yanı core 1500 memory 2400 bıle cıktım strees testınde cokmedı ama oyunlarda coktu bu baya garıbıme gıttı agır oyunlarda da denemek de fayda varGerçekten muazzam Seni takip ediyorum işim düştüğünde yardımını esirgemezsin umarım ?
Furmark öyle zaten tam GPU core bost değerlerine çıkmıyor. Oyunda en yüksek değerlere çıkıp çöküyorsa garip.tabı yardım ederım lakın sunu gozlemdım Furmark da test edınce tam sonuc vermıyor yanı core 1500 memory 2400 bıle cıktım strees testınde cokmedı ama oyunlarda coktu bu baya garıbıme gıttı agır oyunlarda da denemek de fayda var
benım funmarkda boost frekansda calısıyor 1200 1300 fln degıl 1500 dedıysam orada sabıt calısıyo ama oyuna gırdıgımde 1500 yok cokuyo sapphire pulse o kadar cıkamıyor ama nıtro 1500 cıkıyorFurmark öyle zaten tam GPU core bost değerlerine çıkmıyor. Oyunda en yüksek değerlere çıkıp çöküyorsa garip.