kasanın yanlarında var sadece ve arka da fan varKasan buysa bu kasanın temiz hava alacağı büyük boşuklar var mı?Eğer yoksa istersen 40 tane fan yerleştir.İçeri temiz hava girmiyor.İçeriden temiz havanın girip üst ve arka fanlardan içerideki sıcaklığı çıkarması lazım.Buradaki sıkıntı ekran kartında değil kasada gibi duruyor.Ayrıca kasan dışarı hava verebiliyor mu? Sağı solu açık mı?
Alıntıyı görüntüle
Yeterli değil gibi gördüm.Kasayı kullanmadım.İlk bakışta gördüğüm bu.Kullanan varsa yorun yapar zaten.kasanın yanlarında var sadece ve arka da fan var
Hocam o tarz kartlara sıcaklığı iyi olsa bile UV yapınız, düşeceğiniz birkaç derece birkaç derecedir.1 yılık karta boşta PC 55 yükte 85' kadar yükseliyor neden oluyor acaba xfx rx 580 8 gb kış ayında bu sıcaklıklar
kasa rampage spectra önde 2 fan var
düzgün undervolt yapan biri varmı. Bi kere denedim hata verdi kart ayarları sıfırladı kendiHocam o tarz kartlara sıcaklığı iyi olsa bile UV yapınız, düşeceğiniz birkaç derece birkaç derecedir.
Forumlardan, YT'dan bakarak UV
bilmiyom program bulamadım onun içinişlemci sıcaklığın nasıl
https://forum.donanimarsivi.com/konu/rx-580-undervolt-rehberi-performans-kaybi-olmadan.332141/ bi göz atın isterseniz.düzgün undervolt yapan biri varmı. Bi kere denedim hata verdi kart ayarları sıfırladı kendi
oyunlarda performans veya zarar veririmi
Oyundan oyuna değişeblilir hocam. Rx 580 için iyi bir değer bence. Kasanın üstüne 2 fan daha ekleseniz daha da düşebilir sıcaklık. Oynadığınız oyunlarda test edebilirsiniz. FPS kaybı yaşanabilir ama çok fazla olacağını sanmam.oyunlarda performans veya zarar veririmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5 dk teste 75-76 1800 rpm fan hızına kadar çıktı iyi mi?
İnternete rx580 undervolt yazıp forumlara ve youtube'a bakarsanız daha iyi olur.düzgün undervolt yapan biri varmı. Bi kere denedim hata verdi kart ayarları sıfırladı kendi