Garantisi var ise firmaya yollayıp bi kontrol ettirebilirsiniz kartısildim yükledim driveri en eskisinden en yenisine aynı
Benim sistemim onunkinden daha fazla güç tüketmesine rağmen bende bi sıkıntı yokGüç kaynağı besleyemiyor olabilir.
ya sorun ekran kartı değilse ne yapcanpazartesi vatana götürüp iade ettircem 1650s alcam ya karar verdim
Karti geri iade edip basinizi fazla ağritmayinizrx 580 r3 3100 b450 16 gb ram corsair vs650 psu var PC de ama rx 580 ekran kartım yüksek grafikli bir oyun oynarken kapanıyor
0 ını verdiler ve halen devam ediyorsa büyük ihtimalle sorun ekran kartı değildiryolladım 0 ını geri getirdiler
Mesaj otomatik birleştirildi:
amd pişmanlıktır
Priz değiştir tekrar denerx 580 r3 3100 b450 16 gb ram corsair vs650 psu var PC de ama rx 580 ekran kartım yüksek grafikli bir oyun oynarken kapanıyor
abi evdeki tüm prizlerde 1 el pubg oynadım yine kapanıyor ağır oyun oynadım zamanPriz değiştir tekrar dene
üstelik sadece ekran kartı kapanıyor kasanın ışıkları yanıyor işlemci fanı dönüyor ekran kartı kapanıp fan fulleniyo uçak motoru gibi ses çıkıyoPriz değiştir tekrar dene
Aynı sorun bende de var benim ekran kartı XFX-RX580 8gb ekran kartı gtaV'e giriyorum veya farklı oyunlara giriyorum belirli bir süre sonra tık diye kapatıyor oyunu hiçbir hata filan da vermiyor 3 gündür aralıksız araştırıyorum. Genellikle son ekran kartı driver'ı hatalı diyor DDU ile silin baştan yükleyin diyorlar aynısını yapıyorum yine oluyor. Aygıt yöneticisinden ekran kartını güncelliyorum yine aynısı oluyor. Hala bir çaresini bulamadım ve de ben bilgisayarı alalı 10 gün oldu bir bilen varsa iletişime geçerse sevinirim.siyah ekran yiyip fanları fullüyormu