Neler Yeni

RX 580 metal plaka takmalı mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Toprak Kılıç
Asus Arez Dual RX580 8GB OC kartım var ve inanılmaz ısınıyor Adana sıcağında.En düşük grafiklerde 1080p warzone oynarken mesela 80 derece oluyor(VSYNC açık daha çok ısınmasın diye).6 fanlı bir Frisby marka kasam var ve ekstradan 1 fan da ekran kartının yanına ben taktım ısınmasın diye.Fakat hala rahat rahat 80 derecelere çıkıyor.Kafama metal plaka takıldı.Bu kartta metal plaka yok,acaba kendim metaldan bir plakayı alıp üstüne mi koysam?Bana akıl verin lütfen.

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Asus Arez Dual RX580 8GB OC kartım var ve inanılmaz ısınıyor Adana sıcağında.En düşük grafiklerde 1080p warzone oynarken mesela 80 derece oluyor(VSYNC açık daha çok ısınmasın diye).6 fanlı bir Frisby marka kasam var ve ekstradan 1 fan da ekran kartının yanına ben taktım ısınmasın diye.Fakat hala rahat rahat 80 derecelere çıkıyor.Kafama metal plaka takıldı.Bu kartta metal plaka yok,acaba kendim metaldan bir plakayı alıp üstüne mi koysam?Bana akıl verin lütfen.
Macunu yeni mi kartın

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Toprak Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Macunu yeni mi kartın
Asus'a göndermiştik çok ısınıyor diye aylar sonra termal macunu değiştirip gönderdiler ama dandik bir macun da sürmüş olabilirler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asus'a göndermiştik çok ısınıyor diye aylar sonra termal macunu değiştirip gönderdiler ama dandik bir macun da sürmüş olabilirler
OC ve AMD olduğundan dolayı da çok ısınıyor biliyorum ama grafikleri kısmasam 90 dereceye ucuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,316
Üyeler
166,358
Son üye
ramazans1234
Top Bottom