Neler Yeni

RX 6600 Amazon 6500TL alınır mı ? Dolar bozdurup alacam

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Arkadaşlar bu ekran kartı alınır mı dolar bozdurup alacam ona göre yorumlarsanız iyi olur. Amazon almanya olduğu için sorun yaşar mıyız ? garanti ile ilgili vs fiyatı nasıl
https://www.amazon.com.tr/XFX-Swift...600&qid=1647387551&sprefix=XFX,aps,185&sr=8-1
Forum dan bir arkadaş Amazon ile iletişime geçip sorduğunda yanlış hatırlamıyorsam, 30 gün içinde iade edilirse, tüm ücret tutarı iade ediliyor. 30 gün sonrası ise 2 yıl içinde arıza veya sorunda sadece ekran kartı ücreti iade ediliyor. Gümrük, KDV filan geri ödenmiyor, diye hatırlıyorum. RX 6600 için çok iyi bir fiyat alınabilir. Karar sizindir.

Lexani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Hasan Solum
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Steam
https://steamcommunity.com/id/mrlexanii/
Facebook
hasansolum22
Discord
Lexani#6194
RTX 2060 aldım 200 TL fazla ücrete EVGA Model. 1 haftada geldi elime kar yağdığı için 10 gün sürdü. Evganin 3 yıllık garantisi + Amazon'un 2 yıllık ürünün arkasında durma garantisi de gayet iyi oldu benim için. RX6600'ü taksit imkanı ile o fiyata sunsaydilar tercihim 6600 olurdu elbette. Ürün elime ulaştığında ufacık bir dış kolisinde yıpranma vardı. Hiç sorun olmuyor bence ama bekleyecek kadar sabırlı mısın? İstanbul'da oturmuyor isen bu süre 2 katına çıkabilir

Keremg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Kerem Güven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RTX 2060 aldım 200 TL fazla ücrete EVGA Model. 1 haftada geldi elime kar yağdığı için 10 gün sürdü. Evganin 3 yıllık garantisi + Amazon'un 2 yıllık ürünün arkasında durma garantisi de gayet iyi oldu benim için. RX6600'ü taksit imkanı ile o fiyata sunsaydilar tercihim 6600 olurdu elbette. Ürün elime ulaştığında ufacık bir dış kolisinde yıpranma vardı. Hiç sorun olmuyor bence ama bekleyecek kadar sabırlı mısın? İstanbul'da oturmuyor isen bu süre 2 katına çıkabilir
Benim şuan sistemim var zaten DA MD 2 bu sistemi upgrade yapıcam. Ryzen 3100 var bende bunuda yükselticem. Tek düşüncem Ekran kartında bir problem olduğunda amazon TR bize yardımcı olurmu yoksa illaki yurt dışı ile uğraşmak zorunda kalacakmıyız. Birde donanım arşıvinin yeni çıkartacağı sistemi beklemek mi daha mantıklı olur

Top Bottom