Ekran kartı 90 dereceleri görüyor. 2 saat falan oynayınca bilgisayar ya 1 saniyelik mavi ekran veriyor ya da direkt PC kapanıyor.
Önceden Kioxia Exceria Pro sorun çıkartıyordu ve PC Steam oyunlarında mavi ekran veriyordu disk %100 olunca. Garantiye gitti geldi ve 1 haftalık SSD. Önce ki gibi artık sorun vermiyor. Acaba diyorum yine mi bozuldu? Ama Kioxia yazılımında kritik hata falan yok gösteriyor ve sağlığı %100. mavi ekran sonrası minidump dosyasıda oluşmuyor.
Sistem:
RX 6600 / 5600 / B450M S2H / Kioxia Exceria Pro.
Kasayı da yeni temizledim 2 hafta oluyor.
Oyun ayarları orta ve yüksekte. RDR de ısınmıyordu bu kadar, en yüksek ayarlarda.
Not: GPU sıcaklığı 90'ları görüyor, hotspot değil. Ve işlemci 75'lerde takılıyor.
2 dk girdim kaç olacak diye sıcaklık 80'ı gördü.
Not: GPU kullanımı %98 falan, Alt Tab attığım için 40 görünüyor.
Var mı çözüm ? Ne yapabilirim ? Kapanmaması için.
Önceden Kioxia Exceria Pro sorun çıkartıyordu ve PC Steam oyunlarında mavi ekran veriyordu disk %100 olunca. Garantiye gitti geldi ve 1 haftalık SSD. Önce ki gibi artık sorun vermiyor. Acaba diyorum yine mi bozuldu? Ama Kioxia yazılımında kritik hata falan yok gösteriyor ve sağlığı %100. mavi ekran sonrası minidump dosyasıda oluşmuyor.
Sistem:
RX 6600 / 5600 / B450M S2H / Kioxia Exceria Pro.
Kasayı da yeni temizledim 2 hafta oluyor.
Oyun ayarları orta ve yüksekte. RDR de ısınmıyordu bu kadar, en yüksek ayarlarda.
Not: GPU sıcaklığı 90'ları görüyor, hotspot değil. Ve işlemci 75'lerde takılıyor.
2 dk girdim kaç olacak diye sıcaklık 80'ı gördü.
Not: GPU kullanımı %98 falan, Alt Tab attığım için 40 görünüyor.
Var mı çözüm ? Ne yapabilirim ? Kapanmaması için.