qiwqawrance
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Hocam hangi sitelerden ikinci el alınır facebook sarı site vs. güvenmeli miyim?Fiyatı pahalı
Başka satış referansı olduğu sürece buralardan alınmasında bir sorun olmayacaktır. Dolap’a da bakabilirsinizHocam hangi sitelerden ikinci el alınır facebook sarı site vs. güvenmeli miyim?
Satıcı biziz,Kendi sitemizde daha uygun komisyon olmadığı için.Bu siteden rx 6600 ekran kartı alınır mı? Daha önce hiç akakçe/banayeni kullanmadım veya kullanan birini tanımadım. Fiyatı da ucuz gibi göründü ve satıcı furmark test sonuçlarını da yazmış. Yardımcı olursanız sevinirim.
Selamlar, benim alıverişim oldu bu siteden. Çok da memnun kaldım. Bildiğimiz sistem, ödeme yapıyorsunuz, satıcıya aktarılmıyor, ürün elinize ulaştığında problem yoksa 48 saat sonra ödeme satıcıya geçiyor. Bu arada üründe sorun varsa iade talebinde bulunuyorsunuz vs.Bu siteden rx 6600 ekran kartı alınır mı? Daha önce hiç akakçe/banayeni kullanmadım veya kullanan birini tanımadım. Fiyatı da ucuz gibi göründü ve satıcı furmark test sonuçlarını da yazmış. Yardımcı olursanız sevinirim.