Amdnin kendi uygulamasından youtube üzerinden yayın açmaya çalıştım ancak çok kötüydü.Amdnin kendi uygulamasında donanımınız desteklemeyebilir diyordu 1080 60fps için ama belki obs üzerinden felan denersem açabilir miyim?
yayın açabilirsiniz ama internetiniz zorlarAmdnin kendi uygulamasından youtube üzerinden yayın açmaya çalıştım ancak çok kötüydü.Amdnin kendi uygulamasında donanımınız desteklemeyebilir diyordu 1080 60fps için ama belki obs üzerinden felan denersem açabilir miyim?
teşekkürler 720p nasıl olur pekiyayın açabilirsiniz ama internetiniz zorlar
oynayacağın oyuna bağlı kankam yayını 720pde akıcı verirsin ama rekabetçi oyunlarda çok zor vermen hikaye oyunları için daha iyi olurteşekkürler 720p nasıl olur peki
Yani sistemde sıkıntı yok diyorsunuz.Peki kaç mbps olması gerekir internetin upload ve downloadıoynayacağın oyuna bağlı kankam yayını 720pde akıcı verirsin ama rekabetçi oyunlarda çok zor vermen hikaye oyunları için daha iyi olur
50 olsa daha rahat edersin ya en azından bi 50 olsaYani sistemde sıkıntı yok diyorsunuz.Peki kaç mbps olması gerekir internetin upload ve downloadı
altı okumayanlardan küfürü yedin kankaAHAHAHAHAHAHAH
Alıntıyı görüntüle
Şaka hocam şaka kızmayın
Yaparsınız hocam 1080p'de
6000 bitrate verin 1080p 60FPS çok rahat
Obs ayarlarından anlar mısınız?AHAHAHAHAHAHAH
Alıntıyı görüntüle
Şaka hocam şaka kızmayın
Yaparsınız hocam 1080p'de
6000 bitrate verin 1080p 60FPS çok rahat
Otomatik olanları kullanıyorum ben bir sorun yaşamadımObs ayarlarından anlar mısınız?
siz yaşamayın bir zahmet o internetleOtomatik olanları kullanıyorum ben bir sorun yaşamadım
mesela kodlayıcıdan x264ümü seçeyim amdli şeyi miOtomatik olanları kullanıyorum ben bir sorun yaşamadım
Bundan önce 7.5mbps uploadum vardı yüce otomatikteydisiz yaşamayın bir zahmet o internetle
Mesaj otomatik birleştirildi:
mesela kodlayıcıdan x264ümü seçeyim amdli şeyi mi