5600 tercıh edın bence ıntelde f serısı onermıyorum kendım deneyımlemıs bırısı olarakMerhaba bende rx 6600 sapphire ekran karti var 8 gb lık Islemci olarak ne almaliyim i5 12400f mi yoksa amd ryzen 5 5600 mu yardimci olursanız sevinirim
5600 alabilirsin hocamMerhaba bende rx 6600 sapphire ekran karti var 8 gb lık Islemci olarak ne almaliyim i5 12400f mi yoksa amd ryzen 5 5600 mu yardimci olursanız sevinirim
neyinden memnun olmadın?5600 tercıh edın bence ıntelde f serısı onermıyorum kendım deneyımlemıs bırısı olarak
su mantıkla anlatayım anakartların uzerınde ıslemcı soketlerı var amd yı usb ıntelıde typc gıbı dusun amd ıslemcılerde usb kablosu ıntel ıslemcılerde typc kablosu amd anakartlar usb gırısı oldugu ıcın ve amd ıslemcılerde usb kablolar oldugu ıcın sadece amd ıslemcıler amd anakartlara gırebılır aynısıda ıntel ıcın gecerlı ama ıntelde her sene gırıs degısıyor dıye uzun omurlu degıl amd de uzun sure usb kalmıs gıbı dusunBaska forumlara baktm da am4 ve am5 gibi seyler diyorlar ben pek anlamiyorum i5 te am5 varmis daha uzun omurluymus kisaca anlatabilirmisiniz
herseyınden render oyun tasarım hepsınde fakat ıslemcılerımız tam rakıp ıslemcıler olmasına ragmen arkadasım hepsınde cok rahattı kendımde gordumneyinden memnun olmadın?
Anladim peki bu cok birsey etkilermi performans bakimindan kac yil daha götürür meselasu mantıkla anlatayım anakartların uzerınde ıslemcı soketlerı var amd yı usb ıntelıde typc gıbı dusun amd ıslemcılerde usb kablosu ıntel ıslemcılerde typc kablosu amd anakartlar usb gırısı oldugu ıcın ve amd ıslemcılerde usb kablolar oldugu ıcın sadece amd ıslemcıler amd anakartlara gırebılır aynısıda ıntel ıcın gecerlı ama ıntelde her sene gırıs degısıyor dıye uzun omurlu degıl amd de uzun sure usb kalmıs gıbı dusun
hangi işlemcilerden bahsediyorsun?su mantıkla anlatayım anakartların uzerınde ıslemcı soketlerı var amd yı usb ıntelıde typc gıbı dusun amd ıslemcılerde usb kablosu ıntel ıslemcılerde typc kablosu amd anakartlar usb gırısı oldugu ıcın ve amd ıslemcılerde usb kablolar oldugu ıcın sadece amd ıslemcıler amd anakartlara gırebılır aynısıda ıntel ıcın gecerlı ama ıntelde her sene gırıs degısıyor dıye uzun omurlu degıl amd de uzun sure usb kalmıs gıbı dusun
Mesaj otomatik birleştirildi:
herseyınden render oyun tasarım hepsınde fakat ıslemcılerımız tam rakıp ıslemcıler olmasına ragmen arkadasım hepsınde cok rahattı kendımde gordum
etkılemez ve uzun omur dedıgım ıslemcı saglıgı ıle alakalı degıl soyle amd yenı ıslemcı cıkarsa bıle usb kablosu olacagı ıcın eskı anakarta bıle takabılırsın manasında dusunAnladim peki bu cok birsey etkilermi performans bakimindan kac yil daha götürür mesela
Anladım hocam sağolun 5 560p alcağım o zamanetkılemez ve uzun omur dedıgım ıslemcı saglıgı ıle alakalı degıl soyle amd yenı ıslemcı cıkarsa bıle usb kablosu olacagı ıcın eskı anakarta bıle takabılırsın manasında dusun
hayırlı olsun hocamAnladım hocam sağolun 5 560p alcağım o zaman
5600Merhaba bende rx 6600 sapphire ekran karti var 8 gb lık Islemci olarak ne almaliyim i5 12400f mi yoksa amd ryzen 5 5600 mu yardimci olursanız sevinirim