Neler Yeni

RX 6600 ile 1440p monitöre geçilir mi?

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Yusuf Gümüş
Zamlar sonrası pişman olmayın. Diyorum daha eski gpu ile kullandım. Güncel oyunlarda 60Fps oynadım. Hikaye tabanlı oyunlar için hiç pişman olmadım.

CsGo Valorant, Apex, Bf yada Cod Online gibi takılacaksanız net üzer. Orada sonuna kadar haklılar. Ama Euro Truck 2K High ayarda 60Fps ile bambaşka bir hale dönüyor. 🔥
Rekabetçi oyunlardan uzak duruyorum. Daha çok hikayeli tarzda ilerliyorum. Sanırım alacağım. 2k görüntü kalitesinide çok merak ediyorum :) RDR2 nasıl gözükür acaba.

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Ali
Rekabetçi oyunlardan uzak duruyorum. Daha çok hikayeli tarzda ilerliyorum. Sanırım alacağım. 2k görüntü kalitesinide çok merak ediyorum :) RDR2 nasıl gözükür acaba.
5600G yanına bende Arc 750 Rx6600 arıyorum. Bulduğum an oyunu kuracağım. 1080P ekranda en son oynamıştım hayal edemiyorum hocam.

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Yusuf Gümüş
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ömer Faruk
Merhabalar imzamdaki sisteme sahibim. Şuanda elimde Gamepower gpr24c1ms144 monitörü var. 1080p artık pek tatmin etmiyor. Sizce bu monitörü satıp 2k bir monitöre geçsem nasıl olur? RX 6600 ile performansımın düşeceğini biliyorum. Oyunlarda biraz grafik kısıp üstüne fsr ile desteklersem güzel deneyim yaşayabilir miyim? cevaplarınızı bekliyorum.

Not: İlerleyen dönemde ekran kartı yükseltirim. Yükselteceğimde bu işlemciye en fazla ne takabilirim 2k'da onuda cevaplarsanız sevinirim.
Forza 5 i 4k TV de fsr kapalı yüksek ayarlarda 50 60 FPS oynatti.rdr2
2k orta ayarlar 60 FPS görüntü de gayet tatmin edici.

mustafabayrak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
mustafa bayrak
Merhabalar imzamdaki sisteme sahibim. Şuanda elimde Gamepower gpr24c1ms144 monitörü var. 1080p artık pek tatmin etmiyor. Sizce bu monitörü satıp 2k bir monitöre geçsem nasıl olur? RX 6600 ile performansımın düşeceğini biliyorum. Oyunlarda biraz grafik kısıp üstüne fsr ile desteklersem güzel deneyim yaşayabilir miyim? cevaplarınızı bekliyorum.

Not: İlerleyen dönemde ekran kartı yükseltirim. Yükselteceğimde bu işlemciye en fazla ne takabilirim 2k'da onuda cevaplarsanız sevinirim.
kardeş aynısı ben yaptım rx 6600 kullanıyorum 2k monitör aldım indirime girmiş aldım oyunlarda pek kurtarmıyor bence ilk kart yükselt sonra monitör al derim ben pişman oldum

ereğli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
murat
ben valorant ve LoL oynuyorum rx6600 2 k monitörumle sorunsuz şekilde. ama farklı oyunlar için bişi diyemem

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Onur Can
Zamanında rx580 kullanırken önce 2k monitörü sonrada 6800xtyi almıştım. Tavsiyem önce monitör.

Sparshtum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ahmet Soylu
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü pc
Rx 290 ile 2k oyun oynayan bir arkadaşım var. Eğer oynadığım oyunlar en yüksek grafik ayarlarında olmalı demiyorsanız monitörü alıp 2k deneyimini tatmanızı öneririm :) Bir süre sonra da tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim çünkü ben de aynı şeyi düşünüyorum gelecek için.

loweo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Yılmaz Arslan karaman

Hocam monitörü al şu oyunda ultra grafiklerde olmasa da orta yüksek trafiklerde 2k oyun oynarsın ileride bir de ekran kartı değiştirirsen çok uygun olur

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Yusuf Gümüş
Bütçe ayarlamaya çalışıyorum şuan. Monitörü alacağım. 1080p artık tatmin etmiyor. Performans kötü de olsa en azından görüntü tatmin etsin :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sedat İbrahim Topcu

Bende şuan rtx 3060 12gb var 2k 180hz 1ms monitör var Spiderman god of War gibi oyunları 2k yüksek ayarlarda 60 fps in altına düşmeden oynayabiliyorum fps oyunlarında hiç sıkıntı olmuyor zaten. Bende sistemi sıfır topladım ekran kartını idareten arkadaştan 2. el 3700tl ye aldım ilerde senin gibi değiştirip 4080 almayı düşünüyorum 2k monitör al bence pişman olmazsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alican çelik

2k oyun oynatmaz ama video izlemekse amacın alabilirsin. Oyunlara gireceğin zaman 1080p yaparsın.

Top Bottom