denedim sildim yükledim doğruladım softwaredende bildirim gelmiyor önceden giriyordu ama oyuna güncelleme geldi sonra girmemeye başladıEkran kartı hatalarında AMD Software/Driver'dan bildirim gelir. PUBG çökmesinden dolayı görünüyor. Oyun dosyalarını doğrulayıp, olmazsa tekrar baştan indirmeyi dener misin?
evet sapphiremarkası saphire demi
bende de böyle bir sorun vardı pubg den kaynaklı bir sorun, donanımsal bir sorunun yok sadece pubg de oluyorsa.PUBG'yi açınca birkaç dk sonra lobideyken oyundan atıyor bazen crash veriyor bazen vermiyor.
Sistem:
İşlemci: Intel i7 6700K 4.2 GHz.
Ekran kartı: Saphhire RX 6600 8 GB.
Anakart: MSI Z170A Tomahawk.
Güç kaynağı: Thermaltake 600W PSU.
RAM: Corsair Vengeance LPX 16 GB 2x8 GB 2666MHz.
Depolama: Crucial MX500 250 GB SSD 2 TB 7200 prm HDD.
Ram ler neden bu hızda çalışıyor.2666MHz
drop yemiyorum afterburneri kapatıptada denedimRam ler neden bu hızda çalışıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer ramlerin son hızı bu ise drop da yersin. Oyundan atma sebebine gelince. Visual C++ lerden eksik olabilir.ve msi afterburner açıksa tamamen kapat. Yada başka uygulamalar ile cakisa bilir
sadece pubg debende de böyle bir sorun vardı PUBG den kaynaklı bir sorun, donanımsal bir sorunun yok sadece PUBG de oluyorsa.
tamam diğer yazdıklarıma da bakdrop yemiyorum afterburneri kapatıptada denedim
sadece PUBG de
nerden bakabilirim eksik olup oladığınaRam ler neden bu hızda çalışıyor.
Eğer ramlerin son hızı bu ise drop da yersin. Oyundan atma sebebine gelince. Visual C++ lerden eksik olabilir.ve msi afterburner açıksa tamamen kapat. Yada başka uygulamalar ile cakisa bilir
eksik olsa güncellemeden öncede girmezdi diye düşünüyorumtamam diğer yazdıklarıma da bak
hayır 3 4 defa yaptım hiç eksik yok22.1.2 sürümünü deneyebilirsiniz bir ihtimal oyunun bazı dosyaları eksik kalıyor
Oyunun dosyalarını doğrulatın 1 2 mb'lık dosya bile sizi oyundan atıyor olabilir
nerden bakabilirim eksik olup oladığına
eksik olsa güncellemeden öncede girmezdi diye düşünüyorum