hazır sistemle gelmesibaşlıkta olduğu gibi neden rx6600 tercih edersiniz neden tercih etmezsiniz cevaplarınızı bekliyorum
Hocam bi tık taraflı bir yorum olmuş. Sadece f/p olması 1 madde olucak 3 kere yazmışsınız .Tercih etme nedenleri:
- Çok f/p bir kart
- Yakın fiyata satılan 3050 ekran kartını çöp eder ondan 2k daha pahalı 3060 kartla bile kapışıyor
- Fiyatına göre çok performanslı
- Isınma gibi bir derdi yok (markası ne olursa olsun)
Tercih etmeme nedenleri:
- 6800xt kullanıyorum.
Malesef yani AMD olsun 5 kuruş fazla olsun. Bende AMD hastalığı Ferrari'nin kırmızı olması gibi.Hocam bi tık taraflı bir yorum olmuş. Sadece f/p olması 1 madde olucak 3 kere yazmışsınız .
Hayır tabii ki de.3060 alınabilir onun yerine ya
Bende de biraz böyleydi taki giriş seviyesi işlemcilerde tokat yiyene kadar .Malesef yani AMD olsun 5 kuruş fazla olsun. Bende AMD hastalığı Ferrari'nin kırmızı olması gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır tabii ki de.
ahhaha aynen DDHocam bi tık taraflı bir yorum olmuş. Sadece f/p olması 1 madde olucak 3 kere yazmışsınız .
4100 koyulmaz o ekran kartına 5500 yakışır.Bende de biraz böyleydi taki giriş seviyesi işlemcilerde tokat yiyene kadar .
dostum FİYAT PERFORMANS kart benchmark bakabilirsin rakibi kartlarına göre fiyatı gayet iyi tercih edilmesinde büyük rol oynuyorHocam bi tık taraflı bir yorum olmuş. Sadece f/p olması 1 madde olucak 3 kere yazmışsınız .