MematiBaş🚬
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
yok arkadaşa dedimGuncelledim
Mesaj otomatik birleştirildi:
AMD bu
yok arkadaşa dedimGuncelledim
AMD bu
valorantta optimizasyon sıkıntısı var aslındaBildiğim kadarıyla Valorantta optimizasyon sıkıntısı yok.Acaba izlediğiniz videoda ki ayarlar ile sizin kullandığınız ayarlar farklı olabilir mi?
Bu da bir ihtimal.
Ben önceden hiç denk gelmedim ama yamadan yamaya değişiyor o yavalorantta optimizasyon sıkıntısı var aslında
Aynen sıkıntı var normalde bu benim PC kaç fps alması gerekiyor valorantta maksimumdavalorantta optimizasyon sıkıntısı var aslında
Yeni mi sistemMerhaba arkadaşlar benim elimde Asus dual rx 6600 ve işlemci olarak i5 10400f var ama benden daha düşük ekran kartı ve işlemcili PC ler daha çok FPS veriyor oyunlarda örnek 6500xt i3 10105f benim PC den daha ucuz ama daha fazla FPS veriyor sebebi nedir sizce
250max. benim fikrimAynen sıkıntı var normalde bu benim PC kaç fps alması gerekiyor valorantta maksimumda
Nvidia ekran kartı ayarlarında ilk pc yi aldığınıza kalite seçilidir sizin onu yüksek performansa çekmeniz lazım ve ayriyeten detaylı ayarlar var dediğim videodan ayarlayabilirsinizNvidia ayarları derken?
aynen mesela her güncellemde fps dropları oluyorBen önceden hiç denk gelmedim ama yamadan yamaya değişiyor o ya
Evet 1 haftalık dahaYeni mi sistem
100 üstü garantiAynen sıkıntı var normalde bu benim PC kaç fps alması gerekiyor valorantta maksimumda
Bende öyle tahmin ediyordum aldıktan sonra 150 160 alıyorum250max. benim fikrim
çok kıyas olmayabilir ama rx 580 oc 4gb ve 5 5600x ile 300fps+ alıyorumBende öyle tahmin ediyordum aldıktan sonra 150 160 alıyorum
arkadaşın sistem özelliklerine bakabilir misin ?Nvidia ekran kartı ayarlarında ilk pc yi aldığınıza kalite seçilidir sizin onu yüksek performansa çekmeniz lazım ve ayriyeten detaylı ayarlar var dediğim videodan ayarlayabilirsiniz