İpad mini 5 ve rx 6600 satıp switch oled splatoon 3 edition ve oyun almakmı yoksa ipad ve rx 6600 satıp sıfır rx 6700 veya 6700 xt mi alınır sizce eskiden switch vardı hakkını verip kullanamadım şuan çok canım istiyor çok premium geliyor gözüme
Switchde Mario ve zelda dışında oyun yok resmen aşırı kısır bı konsolİpad mini 5 ve rx 6600 satıp switch oled splatoon 3 edition ve oyun almakmı yoksa ipad ve rx 6600 satıp sıfır rx 6700 veya 6700 xt mi alınır sizce eskiden switch vardı hakkını verip kullanamadım şuan çok canım istiyor çok premium geliyor gözüme
Normal 6600 varne oynadığına bağlı switch çok kısıtlı bir konsol bence bir şey alıp satmayın ipadınızden olmayın rx 6600xt iyi bir kart 1080 p de oynuyorsanız gayet yeterli rx 6700xt almanın pek mantığı kalmıyor .
Eskiden vardı tadını çıkaramadım ama zaten vazgeçtim switch için ipad satmak yerine ipad ve rx 6600 satıp sıfır 6700 xt 6700 non xt almayı düşünüyorumSwitchde Mario ve zelda dışında oyun yok resmen aşırı kısır bı konsol
Switch elimdeki cihazlardan en çok kullandığım. Eğer oyunları sana hitap ediyorsa al, özellikle sık sık arkadaşlarla vs. buluşuyorsan Mario Kart tarzı oyunlar büyük artı. Ama Batı oyunları daha çok ilgini çekiyorsa değmez.İpad mini 5 ve rx 6600 satıp switch oled splatoon 3 edition ve oyun almakmı yoksa ipad ve rx 6600 satıp sıfır rx 6700 veya 6700 xt mi alınır sizce eskiden switch vardı hakkını verip kullanamadım şuan çok canım istiyor çok premium geliyor gözüme
Sade ipad satıp lite alabilirim pc yanına yada 1 ay çalışıp oled alabilirim ne önerirsinSwitch elimdeki cihazlardan en çok kullandığım. Eğer oyunları sana hitap ediyorsa al, özellikle sık sık arkadaşlarla vs. buluşuyorsan Mario Kart tarzı oyunlar büyük artı. Ama Batı oyunları daha çok ilgini çekiyorsa değmez.
Hocam OLED modeline sahibim. Performans olarak tıpatıp aynı da olsalar OLED modelin ekran boyutu ve özellikleri çok daha önde. Ayrıca televizyona bağlanmayı ve joyconlarla 2 kişi bir switchen oyun oynamayı da desteklemiyor. Bence 1 ay daha sabredip OLED modele yönelmeniz daha mantıklı. Lite modeli 1-2 arkadaşımda görmüştüm ve ekran açısından çok daha geride olduğunu söyleyebilirim her şeyden önce.Sade ipad satıp lite alabilirim pc yanına yada 1 ay çalışıp oled alabilirim ne önerirsin
anladım ben çok kararsız biriyim switch oled alsamda aklım 3060 ti da kalabilir yani çok güçlü kart bilrmiyorum 3060 ti istesem birkaç haftaya tatil dönüşü alırım diye düşünüyorumHocam OLED modeline sahibim. Performans olarak tıpatıp aynı da olsalar OLED modelin ekran boyutu ve özellikleri çok daha önde. Ayrıca televizyona bağlanmayı ve joyconlarla 2 kişi bir switchen oyun oynamayı da desteklemiyor. Bence 1 ay daha sabredip OLED modele yönelmeniz daha mantıklı. Lite modeli 1-2 arkadaşımda görmüştüm ve ekran açısından çok daha geride olduğunu söyleyebilirim her şeyden önce.
hocam bu konuda dediğim gibi oyunlara ve ihtiyacınıza göre bakmanız lazım. eğer sene içerisinde günde yol yapıyorsanız evden uzak kalıyorsanı switch bence sizin adınıza daha mantıklı bir tercih olur. ama diyorsanız nintendo oyunları beni çok cezbetmedi elimdeki pcde oynamak istediğim oyunları oynatamıyor o zaman 3060 ti alın geçin derim.anladım ben çok kararsız biriyim switch oled alsamda aklım 3060 ti da kalabilir yani çok güçlü kart bilrmiyorum 3060 ti istesem birkaç haftaya tatil dönüşü alırım diye düşünüyorum
ki elinizde rx6600 varmış. kurtarıyordur diye düşünüyorum.hocam bu konuda dediğim gibi oyunlara ve ihtiyacınıza göre bakmanız lazım. eğer sene içerisinde günde yol yapıyorsanız evden uzak kalıyorsanı switch bence sizin adınıza daha mantıklı bir tercih olur. ama diyorsanız nintendo oyunları beni çok cezbetmedi elimdeki pcde oynamak istediğim oyunları oynatamıyor o zaman 3060 ti alın geçin derim.
evden pek çıkmıyorum yani dışarda oyun oynamıyorum switch alsam anca balkonda oynarımhocam bu konuda dediğim gibi oyunlara ve ihtiyacınıza göre bakmanız lazım. eğer sene içerisinde günde yol yapıyorsanız evden uzak kalıyorsanı switch bence sizin adınıza daha mantıklı bir tercih olur. ama diyorsanız nintendo oyunları beni çok cezbetmedi elimdeki pcde oynamak istediğim oyunları oynatamıyor o zaman 3060 ti alın geçin derim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ki elinizde rx6600 varmış. kurtarıyordur diye düşünüyorum.
daha önce switch alıp tadını çıkarmadan sattım ayrıca daha alırsam satmamLite al hevesini alıp satarsın elindekileri satman mantıksız switch için
o halde mevzu oyunlarda bitiyor hocam. oyun kütüphanesini iyi incleyerek karar verin.evden pek çıkmıyorum yani dışarda oyun oynamıyorum switch alsam anca balkonda oynarım