Rx 6600 XT Amazon jp 7800 TL(stok bitti)

@Abdullah Hacıgül ne diyorsun bu işe, bu bir fırsat alimi mıdır yoksa eh işte idare eder mi?
567,44 USD her şey dahil sipariş tutarı.
PowerColor HellHound fena seri değil ETH 2K$'dan 3K$'a çıktı kart fiyatlarında düşme beklemek hata olur TR fiyatı ile arasında 4K TL fark var yurtdışından almaya değer.

PowerColor HellHound fena seri değil ETH 2K$'dan 3K$'a çıktı kart fiyatlarında düşme beklemek hata olur TR fiyatı ile arasında 4K TL fark var yurtdışından almaya değer.
2.5k kredi çekip, parama ekleyerek aldım. Güzel olur inşallah. Teşekkür ederim 🌹

Daha da çıkacak. Her sene olan rutin düşüşlerden.
4.500 seviyelerini göreceğini düşünüyorum. YTD

yazın işe girip biraz para biriktirsem ve al-sat için bu kartlardan alsam nasıl olur sizce?

yazın işe girip biraz para biriktirsem ve al-sat için bu kartlardan alsam nasıl olur sizce?
Çok uyguna yakaladığın kart olursa eğer degerlendirebilirsin. GTX 1650 yi 1700 TL ye yakaladim. 3750 sattım 2 gün önce bu kartı almak için.

7500. Kaçıranlar için 6600.
6600xt nin yanında pahalı geldi 55k dan 57 ye çıkmış. Coinler yine çıkıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6K$ benim beklentim
Hocam projeleriniz ne durumda?

Ocak ayı sonu sistem diyenlerin çoğu erteledi şubat a mart a sarkarsa sorun olur gibi.

6600xt nin yanında pahalı geldi 55k dan 57 ye çıkmış. Coinler yine çıkıyor.

Hocam projeleriniz ne durumda?
Sabah 5.48 de konuyu açmışım , 11 e kadar stok varmış. 20 taneydi zaten stok. İyi kalmış bence o kadar saat.

Sabah 5.48 de konuyu açmışım , 11 e kadar stok varmış. 20 taneydi zaten stok. İyi kalmış bence o kadar saat.
Anasayfa da görsem alırdım. Umarım tekrar girer hemen alırım 8000 liradan ucuza geliyor miss gibi. Kupon kazandınız mı hediye mi geldi?

Geri