Konu sahibi arkadaşım rica ediyorum bu arkadaşı tiye alın, hatta cevap bile vermeyin zahmet edip. Bu konu hakkında daha kaç kişi, kaç kart sahibi böyle bir sorunla karşılaşmadığını artık yazsa da bunlar her konuda fırlıyorlar bir yerlerden. Ben de RX 6600XT sahibiyim ve bu konuda sizi böyle bir şey olmadığına dair temin edebilirim. Hatta ekstra olarak not bırakayım üstteki kişiye, rica ediyorum benim mesajımı yanıtlama bile, çünkü bir cevap alamayacaksın.Hocam 6600xtyi alın gece gündüz driver-wattman sorunlariyla uğraşın ya da 3060 alın dlssyi açın ray tracingi fulleyin .
Reis sakinKonu sahibi arkadaşım rica ediyorum bu arkadaşı tiye alın, hatta cevap bile vermeyin zahmet edip. Bu konu hakkında daha kaş kişi, kaç kart sahibi böyle bir sorunla karşılaşmadığını artık yazsa da bunlar her konuda fırlıyorlar bir yerlerden. Ben de RX 6600XT sahibiyim ve bu konuda sizi böyle bir şey olmadığına dair temin edebilirim. Hatta ekstra olarak not bırakayım üstteki kişiye, rica ediyorum benim mesajımı yanıtlama bile, çünkü bir cevap alamayacaksın.
HACI NE ZAMANDIR KULLANIORSUN KARTI VE MEMNUN MUSUN PROBLEM FELAN VARMI BENİM TEK ÇEKİNCEM SENELER SONRA 3 4 SENE SONRA EKRAN KARTI ELİMDE PATLAMASIN YANİKonu sahibi arkadaşım rica ediyorum bu arkadaşı tiye alın, hatta cevap bile vermeyin zahmet edip. Bu konu hakkında daha kaş kişi, kaç kart sahibi böyle bir sorunla karşılaşmadığını artık yazsa da bunlar her konuda fırlıyorlar bir yerlerden. Ben de RX 6600XT sahibiyim ve bu konuda sizi böyle bir şey olmadığına dair temin edebilirim. Hatta ekstra olarak not bırakayım üstteki kişiye, rica ediyorum benim mesajımı yanıtlama bile, çünkü bir cevap alamayacaksın.
Bu arkadaş salluıyor biraz hocam.Hocam 6600xtyi alın gece gündüz driver-wattman sorunlariyla uğraşın ya da 3060 alın dlssyi açın ray tracingi fulleyin .
Ben de var miss gibi sapphire nitroHACI NE ZAMANDIR KULLANIORSUN KARTI VE MEMNUN MUSUN PROBLEM FELAN VARMI BENİM TEK ÇEKİNCEM SENELER SONRA 3 4 SENE SONRA EKRAN KARTI ELİMDE PATLAMASIN YANİ