Neler Yeni

RX 6600 XT Yeşil ekran verip çökme sorunu

mazatlan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet aslan
Öncelikle herkese mutlu günler dilerim. RX 6600XT R5 3600 bileşenleriyle oyun oynarken bir anda yeşil ekran geldi ve pc kendini resledi. Bu sorun tekrarlanınca ddu ile driver yükledim olmadı. Bios flash attım olmadı. bilgisayarı en baştan tak çıkar yaptım olmadı. Aklınıza gelip gelebilecek bütün yöntemleri saatlerce araştırarak denedim ve olmadı. Üstelik sistemim yeni bir sistem. Ek olarak tamirciye götürdüm ve chipset arızası olabileceğini söyledi. Ekran kartım hiç açılmadı üstüne 2000 tl tamir masrafı yapmak yerine bu konu hakkında net bilgiye sahip hocalarım yardımcı olabilirse çok iyi olur. Tamirle uğraşma ben yazılım ya da ayarla hallederim diyene de yemek sözüm olsun.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Ekran kartı belli bir sıcaklığa geldiğindemi yapıyor bunu ? Aynı durum benim 2060 da oluyordu garantiye göndermiştim mecbur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela bendeki 65 dereceye geldiğinde direk reset atıyordu.

mazatlan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı belli bir sıcaklığa geldiğindemi yapıyor bunu ? Aynı durum benim 2060 da oluyordu garantiye göndermiştim mecbur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela bendeki 65 dereceye geldiğinde direk reset atıyordu.
Sıcaklık 60 dereceyi geçmiyor sıcaklıktan olacağını sanmam

Oxgenbea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Yiğit Özkozanoğlu
Instagram
oxgenbea
Steam
OxgenBea
Discord
oxgenbea
Öncelikle herkese mutlu günler dilerim. RX 6600XT R5 3600 bileşenleriyle oyun oynarken bir anda yeşil ekran geldi ve pc kendini resledi. Bu sorun tekrarlanınca ddu ile driver yükledim olmadı. Bios flash attım olmadı. bilgisayarı en baştan tak çıkar yaptım olmadı. Aklınıza gelip gelebilecek bütün yöntemleri saatlerce araştırarak denedim ve olmadı. Üstelik sistemim yeni bir sistem. Ek olarak tamirciye götürdüm ve chipset arızası olabileceğini söyledi. Ekran kartım hiç açılmadı üstüne 2000 TL tamir masrafı yapmak yerine bu konu hakkında net bilgiye sahip hocalarım yardımcı olabilirse çok iyi olur. Tamirle uğraşma ben yazılım ya da ayarla hallederim diyene de yemek sözüm olsun.
HOCAM BU KADAR ŞEY DENEDİYSENİZ KARTI GARANTİYE VERMEK MANTİKLI TAMİRCİYLE VS UĞRAŞMAYIN

intrusion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
atif kekç
bende de 6600 var başka bir uygulamaya geçince ekran donuyor üst tarafta yeşil yeşil çizgiler çıkıyor geri alt tap atıyorum düzeliyor önceden çok sık olurdu bu sorun sonradan ekran hz sini 144 den 120 ye çektim nadiren olmaya başladı

mazatlan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende de 6600 var başka bir uygulamaya geçince ekran donuyor üst tarafta yeşil yeşil çizgiler çıkıyor geri alt tap atıyorum düzeliyor önceden çok sık olurdu bu sorun sonradan ekran hz sini 144 den 120 ye çektim nadiren olmaya başladı
60 hz monitör var hocam denedim de hiçbir fayda etmedi maalesef

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,221
İsim
Hacı
Eski sürüm AMD driveri kurun.
23.5.1 olabilir.

cornlov

80+ Bronze