RX 6600 XT Yeşil ekran verip çökme sorunu

Sadece güç kesintisi raporu var,
(Pc kapandığı için)
Kertel power harici başka var mı peki?
1710444196554.png

Garantisi devam etmiyor mu?

Bende de ASUS AMD Rodeon RX 6700 XT var. İşlemcimde Ryzen 5 5600 ve bende de oyunlarda anlık donma sorunu var. Ram'i deniyorum şuanda o hata vermezse muhtemelen ekran kartında sorun vardır. AMD'ci olarak kendimi adlandıramam fakat insanların halan boşuna NVIDIA tercih etmelerine şaşırmamalı. İşlemci konusunda çok büyük artıları olsa da bunu ekran kartları için söyleyemeyeceğim. Hem işlemciyi hemde ekran kartını AMD kullanan birisi olarak söylüyorum bunu.

Bende de ASUS AMD Rodeon RX 6700 XT var. İşlemcimde Ryzen 5 5600 ve bende de oyunlarda anlık donma sorunu var. Ram'i deniyorum şuanda o hata vermezse muhtemelen ekran kartında sorun vardır. AMD'ci olarak kendimi adlandıramam fakat insanların halan boşuna NVIDIA tercih etmelerine şaşırmamalı. İşlemci konusunda çok büyük artıları olsa da bunu ekran kartları için söyleyemeyeceğim. Hem işlemciyi hemde ekran kartını AMD kullanan birisi olarak söylüyorum bunu.
kesinlikle hocam çok fazla kart değiştim ne zaman amd kullansam başıma bir iş geliyor her seferinde şans verdim rx 5700 xt kullandım aynı rx 470 580 kullandım aynı şimdide bu çıktı başıma kimse ne alsın ne de aldırsın diyorum bu adamlar bu işi sağlama alana kadar çok seneleri var

• Beğen
Reaksiyonlar: Era.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,496
Üyeler
184,173
Son üye
nisa353535353
Geri