Neler Yeni

Rx 6600dense 3060 ti alınabilir

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
Bütçe
6000
0 rx 6600 tercihindense ikinci el ürünlere ılımlı bakan arkadaşlar garantili 3060ti bulabilirler 6k civarında ufak bilgilendirme geçiyim dedim.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,938
İsim
Hacı

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
almışken 3k daha ekleyin 6900 xt alın beyler :kekw:
5300 lira vercek adam kendini zorlayıp 6 k'ya çıkabilir isterse ona bakarsan 2. Elde rx 6600 4k ya da bulabiliyorsun amd den özellikle de rx 6600 kartından dert yanan çok insan var o yüzden denk geldi yazıyım dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazen forumdaki insanları ciddi sorguluyorum ya

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
5300 lira vercek adam kendini zorlayıp 6 k'ya çıkabilir isterse ona bakarsan 2. Elde rx 6600 4k ya da bulabiliyorsun amd den özellikle de rx 6600 kartından dert yanan çok insan var o yüzden denk geldi yazıyım dedim

3,4k'ya veriyordu süleyman abim trolüne söyledim bu arada yanlış anladıysan kusura bakma

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
İnsanlara 2. Bi seçenek olsun diye yazdım herkes kendi bütçesine göre hareket eder zaten

Scioptic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Umut Kürekci

Birsuru 3.2 ye ilan satildı 6600

İceWolf

80+ Silver
0 rx 6600 tercihindense ikinci el ürünlere ılımlı bakan arkadaşlar garantili 3060ti bulabilirler 6k civarında ufak bilgilendirme geçiyim dedim.

Arkadaşa 12 ay mining yapılmış sözde garantisi devam eden bir tane 3070 ti almaya kalktık. Testlerde değeri yüksek çıktı. Satıcı termal macun ve pad leri değiştirince sorun kalmaz dedi. Bizde değiştir o zaman dedik. 1 saat beraberdik. Macun ve pad sıfırlandı. Ama değerler biraz değişmesine rağmen yine çok yüksekti. Zannedersem teknik olarakta sorunlar vardı kartta.

Fiyat olarak çok cezbedici ama 2. el alacak arkadaşlar özellikle mining kartlarında çok dikkatli olmalı. Yarı fiyatına kart alıyorum derken, ödediğiniz o yarı paranında çöp olma ihtimalini göz önünde bulundurun.

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
Arkadaşa 12 ay mining yapılmış sözde garantisi devam eden bir tane 3070 ti almaya kalktık. Testlerde değeri yüksek çıktı. Satıcı termal macun ve pad leri değiştirince sorun kalmaz dedi. Bizde değiştir o zaman dedik. 1 saat beraberdik. Macun ve pad sıfırlandı. Ama değerler biraz değişmesine rağmen yine çok yüksekti. Zannedersem teknik olarakta sorunlar vardı kartta.

Fiyat olarak çok cezbedici ama 2. el alacak arkadaşlar özellikle mining kartlarında çok dikkatli olmalı. Yarı fiyatına kart alıyorum derken, ödediğiniz o yarı paranında çöp olma ihtimalini göz önünde bulundurun.
Kesinlikle özellikle 3000 serisi kartlara bu konuda çok dikkatli yanaşmak lazım iyi hatırlatma

Boşversene hakkı olanı koyduğun zaman eeğğ baksana birader koyduğun da fiyat mı piyasası şöle böle derler başlarına gelsin de anlasınlar ölesine her şey müstehak 3k lık kartlara gittiler 15 verdiler zamanında şimdi de tersini yapsınlar ne de olsa düşünen varlıklarız değil mi? 😜

Top Bottom