Caspian Sea 80+ Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 100 23 Mart 2023 #1 FurMark Scores FurMark benchmark scores database - OpenGL / Vulkan gpuscore.top Yorumlarsanız sevinirim arkadaşlar bana biraz düşük geldi
FurMark Scores FurMark benchmark scores database - OpenGL / Vulkan gpuscore.top Yorumlarsanız sevinirim arkadaşlar bana biraz düşük geldi
I Ikarus 80+ Bronze Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 542 Dahası Reaksiyon skoru 137 İsim Ahmet 23 Mart 2023 #2 Caspian Sea yazmış: FurMark Scores FurMark benchmark scores database - OpenGL / Vulkan gpuscore.top Yorumlarsanız sevinirim arkadaşlar bana biraz düşük geldi Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Bir sıkıntı göremedim
Caspian Sea yazmış: FurMark Scores FurMark benchmark scores database - OpenGL / Vulkan gpuscore.top Yorumlarsanız sevinirim arkadaşlar bana biraz düşük geldi Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Bir sıkıntı göremedim
Caspian Sea 80+ Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 100 23 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Bazı a Ikarus yazmış: Bir sıkıntı göremedim Devamı için tıklayın... Bazı arkadaşlar 10000 üstü almış o yüzden soruyorum
Bazı a Ikarus yazmış: Bir sıkıntı göremedim Devamı için tıklayın... Bazı arkadaşlar 10000 üstü almış o yüzden soruyorum