7K mi ben 8500 aldım 8k satarım6.5K - 7K
Asus dual ve fatura garanti var. Mining gömüş mü bilmiyorum.Mininglidir baktım 6k altı sapphire hariç bulamazsın belki xfx gelebilir ben vatan kampanyası bitsin ozaman fiyatlar gözükür
Hocam bende gaming x 6600xt var 8000 satıyorum vatandan aldım.Asus dual ve fatura garanti var. Mining gömüş mü bilmiyorum.
6600xt alan gaming x almaz bence 2. Elde. Onun yerine sıfır xfx alabilir, Sapphire alabilir, hatta üstüne çok az daha ekleyip Asus dual alabilir.Hocam bende gaming x 6600xt var 8000 satıyorum vatandan aldım.
umarım satarsın kaç TL'ye satacağına bu kadar eminsen neden bizim fikrimizi alıyorsun?7K mi ben 8500 aldım 8k satarım
Ben öldüremezsiniz diye düşünmüştüm.umarım satarsın kaç TL'ye satacağına bu kadar eminsen neden bizim fikrimizi alıyorsun?
Dostum ne öldürmesi ironidir umarım.Ben öldüremezsiniz diye düşünmüştüm.
Hocam siz de haklısınız. Dolar o kadar dengesiz fiyatlar o kadar oynak ki. İnsan aldığı ürünü aynı fiyattan vermezse üzülüyor artık. İkinci el olduğunu siz de unutuyor gibisinizBen öldüremezsiniz diye düşünmüştüm.
7800 satarım.Hocam siz de haklısınız. Dolar o kadar dengesiz fiyatlar o kadar oynak ki. İnsan aldığı ürünü aynı fiyattan vermezse üzülüyor artık. İkinci el olduğunu siz de unutuyor gibisiniz