AMD kartlarda LHR diye bir şey yok.LHR model olabilir mi ekran kartın ?
nicehash kazim yerimi havuz mu?nicehash ten dene o herseyi hazirliyor sonra oyle dene
hocam driver alakali mi ben inernetenicehash ten dene o herseyi hazirliyor sonra oyle dene
Aynı hata bende de vardı onun yerine teamredminer kullan düzelir bende düzeldi bende de 5500 xt 8gb var. Bende binance pool'a kazıyorum.Arkadaşlar merhaba;
karti yeni aldik taktik furmark a soktuk benchmark ta soktuk sikintisi yok arkadaşlar.
Lolminer giriyorum size atacağım uyari cikiyor.
Lolminer 1.26 sürümünü kullanıyorum.
Alıntıyı görüntüle
deneyim hocam sizin yaptığınız videoyu atarmisiniz bende ondan yapayim teşekkürler.Aynı hata bende de vardı onun yerine teamredminer kullan düzelir bende düzeldi bende de 5500 xt 8gb var. Bende binance pool'a kazıyorum.
Hocam videoyu şu anda bulamam tahminen siz cüzdan adresi için falan mı diyorsunuz?deneyim hocam sizin yaptığınız videoyu atarmisiniz bende ondan yapayim teşekkürler.
acaba diyirum bi onceki driveri mi yuklesem cunku yüklediğim driver 3 gün önce çıkmış.
nasi yaniHocam videoyu şu anda bulamam tahminen siz cüzdan adresi için falan mı diyorsunuz?
hicam driveri yuklemen lazim kart stabil calissin die.Hocam videoyu şu anda bulamam tahminen siz cüzdan adresi için falan mı diyorsunuz?
Hocam link atabilirim size nereden indireceğinize dair ve içinde yapmanız gereken düzenlemeler zaten çok basit.nasi yani
Anlamadınız beni, siz daha driver kurmadınız mı?nasi yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
hicam driveri yuklemen lazim kart stabil calissin die.
Hocam videosu varmı ilk defa sizin dediginiz yeri duydum bilmiyorum nasil kaydetcegimi cüzdanlarıHocam link atabilirim size nereden indireceğinize dair ve içinde yapmanız gereken düzenlemeler zaten çok basit.
hicam kurdum hemde 3 gun once cikan driveri acaba eski driveri yuklesem sorun çözülür mü?Hocam link atabilirim size nereden indireceğinize dair ve içinde yapmanız gereken düzenlemeler zaten çok basit.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anlamadınız beni, siz daha driver kurmadınız mı?