Neler Yeni

Rx 6700xt ve R5 3600 Drop sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa yağız kadıoğlu
Selam millet. Ekran kartım saphhire RX 6700 XT pulse Dying Light 2 oynarken özellikle oyun ilk açıldığında feci bir drop sorunu oluyor FPS'im 150'lerden 70'lere falan düşüyor monitörüm eski olduğu için 1680x1050 de oynuyorum. İnternet üzerinde yaptığım birkaç araştırma ile sorunun voltajdan ve hard diskten olabileceğini öğrendim zaten 3600 RX 6700 XT için yetersiz olduğunu biliyorum fakat YouTube'dan izledeğim test videolarında drop vs. bir şey görmedim bir de oyunda ekran kartı yüke girdiğinde PSU'dan cızırtı geliyor. Oyunda AMD'nin performans izleyicisini açtığım zamanda işlemci kullanımı %5 ve 6 olarak gözüküyor. Çözümleriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir?
Arkadaşlar şunu da belirteyim aynı hard diske Mafia 3 yüklüydü onda da drop vs. oldu ve oyundan attı fakat başka bir harddiskime yüklediğim Chivalry 2 oyununda hiçbir drop kasma yaşamadım.
Güç kaynağım Rampage 700W +80 Bronze.

FloxY | Arda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Ahmet Arda Kıyavman
Yanlış olabilir ama harddiskten kaynaklandığını sanmıyorum işlemci darboğaz olabilir ya da monitörünüz eski olduğu için çözünürlükten bir darboğaz olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa yağız kadıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış olabilir ama harddiskten kaynaklandığını sanmıyorum işlemci darboğaz olabilir ya da monitörünüz eski olduğu için çözünürlükten bir darboğaz olabilir
hocam başka konulara baktığımda eski harddisklerin (benim harddiskimde eski) fps drop yapabilceğini biliyorum darboğaz ztn var fakat fps im ztn 150 oluyor ama birden 70 e düşüyor

Saishang

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Saishang
Cızırtının PSU’dan geldiğine emin misiniz? Sadece oyunlarda yüke girdiğinde ses çıkıyorsa ekran kartının coil whine sesi olabilie.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,086
Üyeler
162,771
Son üye
ozyaziciemir
Top Bottom