Öneri RX 6800 fiyatında ekran kartı önerileri

Reaksiyon skoru
8
Bütçe
10500
Ben hayatımdaki ilk pc mi alacağım ve ekran kartı olarak ikinci el rx 6800 alacağım ama iyi mi? kötümü emin değilim, daha iyi ve ikinci ellerde aynı fiyattan olan bir ekran kartı önerileriniz nelerdir? (İkinci el ve marka farketmez)

Ben hayatımdaki ilk pc mi alacağım ve ekran kartı olarak ikinci el rx 6800 alacağım ama iyi mi? kötümü emin değilim, daha iyi ve ikinci ellerde aynı fiyattan olan bir ekran kartı önerileriniz nelerdir? (İkinci el ve marka farketmez)
Hangi işlemci ve hangi çözünürlükte kullanacaksınız?

O bütçede bence de en iyisi RX6800, ha bulabilirseniz markası sağlam olan bir model RTX3070 Ti bakın

1920x1080 intel i5 14400f
10-10.5 güzel model 3070ti (msi gaming x trio gibi ilan kovalayın denk geliyor)
9.5-10 rx6800 ise reddevil nitro+ msi gaming z trio gibi modeller amd tarafında asus önermem kendi aldığım asus dual rx6600 de sorun çektim aşırı ısınmalar çökmeler vs belki markadan alakasızdır ama yine de ben yaşadım diye bilgilendirmek istedim

O fiyatlara 6800XT de bulma ihtimalin var daha güçlü kart ama daha iyi bir PSU ister.

10-10.5 güzel model 3070ti (msi gaming x trio gibi ilan kovalayın denk geliyor)
9.5-10 rx6800 ise reddevil nitro+ msi gaming z trio gibi modeller amd tarafında asus önermem kendi aldığım asus dual rx6600 de sorun çektim aşırı ısınmalar çökmeler vs belki markadan alakasızdır ama yine de ben yaşadım diye bilgilendirmek istedim
Hocam önerin için çok teşekkür ederim

Geri