Donanım Adam
80+
- Reaksiyon skoru
- 54
Merhaba Sapphire RX 6800 aldım 2.el. Sıcaklık değerleri nasıl sizce?
güzel model ne pulse mu yoksa argb model miMerhaba Sapphire RX 6800 aldım 2.el. Sıcaklık değerleri nasıl sizce?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
argb hocamgüzel model ne pulse mu yoksa argb model mi
hayırlı olsun sıcaklık değerleri güzel herhangi bir problem göremedim.argb hocam
yazdığım şeyleri okumadınız heralde hocam2 yıldan fazla süredir kullanıyorsan termal padleri ve macunu değiştir.
hayırlı olsun hocam normal değerle biliyorsunuzki amd ısınıyor vs vs kaça aldınız acaba ve psu yetti miMerhaba Sapphire RX 6800 aldım 2.el. Sıcaklık değerleri nasıl sizce?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hocam 850 watt corsairin psusu var nasıl yetip yetmedigini anlayabilirim bilmiyorum ama heralde yeterli olurhayırlı olsun hocam normal değerle biliyorsunuzki amd ısınıyor vs vs kaça aldınız acaba ve psu yetti mi
yeter hocam her türlü psu nun üstünde yazılar değerler oluyor 12v kısmandan kaç w verebiliyor ordan hesaplayıp kartında tdp sine bakıp anlayabilirizhocam 850 watt corsairin psusu var nasıl yetip yetmedigini anlayabilirim bilmiyorum ama heralde yeterli olur