Fiyat 11500
Pazarlıkla ve bakım masrafını da sayıp biraz daha pazarlık yaparsan iyi olur.
Fiyat 11500
11e veriyorsa al direkt içini aç bir bak termal padleri düzgünse değiştirmene gerek yok piyasadaki hiçbir termal pad farbikasyon kadar iyi değil çünkü kaliteli bi macun sür tozlarını al güzel derecelere düşer.Fiyat 11500
Ayarları atarmısın bende kullanayım driverdan mı yaptımRed devil 6800xt de ben biraz o.c ve u.v ile bu değerleri alıyordum. Temizlik yapsanda undervolt mutlaka yap. Oyun testi yap sentetik test yetmez.
Ayarları atarmısın bende kullanayım driverdan mı yaptım
Benimkide gaming x Trio boş değil hocamEvet buradan indirebilirsin, ama her kartda aynı performansı vermeyebilir silikon kalitesi vs.UV.xml
drive.google.com
hocam direk ss eklermisiniz kartlar aynı olmadığı için dosyayla olmuyorEvet buradan indirebilirsin, ama her kartda aynı performansı vermeyebilir silikon kalitesi vs.UV.xml
drive.google.com
soğutucudan bahsetmiyorum silikon kalitesi apayrı bir mevzu aynı 6800 XT bile olsa aynı model biri diğerinden daha iyi olabilir.Benimkide gaming x Trio boş değil hocam
max frekans 2380hocam direk ss eklermisiniz kartlar aynı olmadığı için dosyayla olmuyor
hocam sen 6800 xt kullanmıyormusun neden 9070 xt videosunu attın rehberi izlemem içinmisoğutucudan bahsetmiyorum silikon kalitesi apayrı bir mevzu aynı 6800 XT bile olsa aynı model biri diğerinden daha iyi olabilir.
Bu videoda anlatmış durumu ve undervolt rehberi yapmış aynı zamanda.
6800xt varda 9070xt aldım ama o yüzden atmadım, mantığı aynı sonuçta. Türkçe detaylı anlatan bu vardı.hocam sen 6800 xt kullanmıyormusun neden 9070 xt videosunu attın rehberi izlemem içinmi