termal ped bakım zamanı gelmiş.Alıntıyı görüntüle
2.el rx 6800 xt merc 319 xfx alacağım 2.5 3 senelikmiş kart güvenlik etiketleri üzerinde hiç bakım yapılmamış alınır mı 11500e
Test daha 30 saniye olmuş başlayalı ve fan yüzde 82 kartın hotspot 109 derece çok fazla satıcıya gidip ortak kartın bakımını yaptırın sıcaklıklarında öyle bak ona göre anlaşınAlıntıyı görüntüle
2.el rx 6800 xt merc 319 xfx alacağım 2.5 3 senelikmiş kart güvenlik etiketleri üzerinde hiç bakım yapılmamış alınır mı 11500e
çok mantıklıTest daha 30 saniye olmuş başlayalı ve fan yüzde 82 kartın hotspot 109 derece çok fazla ben olsam satıcıya gidip ortak kartın bakımını yaptırın sıcaklıklarında öyle bak ona göre anlaşın
Alıp kendim bakımını yapmayı düşünüyorum2-3 daha verip düzgününü bulamıyorsanız alıp bakım yapabilirsiniz.
Farklı şehirde olduğu için onu yapamamTest daha 30 saniye olmuş başlayalı ve fan yüzde 82 kartın hotspot 109 derece çok fazla satıcıya gidip ortak kartın bakımını yaptırın sıcaklıklarında öyle bak ona göre anlaşın
O zaman satıcı bakımını kend yaptırsın ona göre anlaşınAlıp kendim bakımını yapmayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Farklı şehirde olduğu için onu yapamam