2.el rx 6800 xt sıcaklık değerleri normal mi?

Berkay066

80+
Reaksiyon skoru
64
1000014941.jpg

2.el rx 6800 xt merc 319 xfx alacağım 2.5 3 senelikmiş kart güvenlik etiketleri üzerinde hiç bakım yapılmamış alınır mı 11500e

Hotpost ne öyle? Anormal

sıcak.

2-3 daha verip düzgününü bulamıyorsanız alıp bakım yapabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
2.el rx 6800 xt merc 319 xfx alacağım 2.5 3 senelikmiş kart güvenlik etiketleri üzerinde hiç bakım yapılmamış alınır mı 11500e
Test daha 30 saniye olmuş başlayalı ve fan yüzde 82 kartın hotspot 109 derece çok fazla satıcıya gidip ortak kartın bakımını yaptırın sıcaklıklarında öyle bak ona göre anlaşın

bakım yapmak sizin için bir sorun değilse ve fiyatı bakımlı olanların altındaysa alın yoksa başka modele yönelebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Test daha 30 saniye olmuş başlayalı ve fan yüzde 82 kartın hotspot 109 derece çok fazla ben olsam satıcıya gidip ortak kartın bakımını yaptırın sıcaklıklarında öyle bak ona göre anlaşın
çok mantıklı 👍

2-3 daha verip düzgününü bulamıyorsanız alıp bakım yapabilirsiniz.
Alıp kendim bakımını yapmayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Test daha 30 saniye olmuş başlayalı ve fan yüzde 82 kartın hotspot 109 derece çok fazla satıcıya gidip ortak kartın bakımını yaptırın sıcaklıklarında öyle bak ona göre anlaşın
Farklı şehirde olduğu için onu yapamam

Red devil 6800xt de ben biraz o.c ve u.v ile bu değerleri alıyordum. Temizlik yapsanda undervolt mutlaka yap. Oyun testi yap sentetik test yetmez.

Ekler

• 1.png
    1.png
    163 KB · Hit: 40
Hocam kart bariz sıcak çalışıyor, bakımları yapıldıktan sonra alın. Bu kadar yüksek sıcaklıklarda vram arızası verirse elinizde kalır. Ya arkadaşın dediği gibi karta bakıp yapıp satsın ya da siz bakım masraflarını düşün fiyattan.

Sadece macun bakım ihtiyacı var. Yapıp gönderirse, alırım yaparım dersen fiyatı da iyi ise tercih edilebilir.

Geri