Kanka ram leri 2x8 yap psu assiri derecede pahali ve gereksiz o kasaya o para verilmez
knk 16 lık 2 tan alcamKanka ram leri 2x8 yap psu assiri derecede pahali ve gereksiz o kasaya o para verilmez
Daha iyi Ne Toplarsın abiçöppp
Psu çok para knkm
abi aylardır araştırıyom daha iyi toplayamıyom yaa NE Yapılabilir ki Ne Önerirsin meselakardeş biraz daha araştır al pahalı yüksek geldi banada gereksiz uçmuş fiyat
NE Önerirsin abi akımı falan iyi Beni üzmeyecek kronik sorunu olmayan falanPsu çok para knkm
Knk öyle gidip trust gamepower fln almadığın sürece sıkıntı çıkmaz corsairın daha uygunları var thermaltake coolermaster fln da bakabilirsin bildiğim kadarıyla onlar da sağlam almadan YouTubeda tek tek bak amaabi aylardır araştırıyom daha iyi toplayamıyom yaa NE Yapılabilir ki Ne Önerirsin mesela
Mesaj otomatik birleştirildi:
NE Önerirsin abi akımı falan iyi Beni üzmeyecek kronik sorunu olmayan falan
yardımcı olmaya çalışırız daha çok anlayan arkadaşlarda daha hesaplı çıkan sistem toplanabilir benceabi aylardır araştırıyom daha iyi toplayamıyom yaa NE Yapılabilir ki Ne Önerirsin mesela
Mesaj otomatik birleştirildi:
NE Önerirsin abi akımı falan iyi Beni üzmeyecek kronik sorunu olmayan falan
valla ben parça işinden anlamıom zaten benim max bütçe bu yani daha fazla gram çıkamam bu fiyata bundan iyisi çıkar mı çıkarsa neleri değiştirim onu soruyomyardımcı olmaya çalışırız daha çok anlayan arkadaşlarda daha hesaplı çıkan sistem toplanabilir bence
dimi yaa bence de öyle ama bu fiyata değer mi işte o sıkıntıFişeq sistem, para varsa neden olmasın?