şuan satışta olan modellerde amdnin gpu su daha pahalı benim aklıma takılan kısımda yazılımsal kısım donanımsal olarak 6800xt izlemiş olduğum videolarda hep üstün rtx 4060ti den ama yazılımsal olaylar fark oluşturuyor. amd fsr teknolojisinin dlss kadar geliştirebilir mi aklımdaki sorulardan biride bu sonuçta yakın zamana kadar işlemcidede intel çok öndeydi ama ryzen ile beraber işlemcide bir atılma yapıp öne geçti ekran kartında da böyle bir şey yapabilir mi ?NVIDIA'cı olarak 4060 öneririm eğer fiyat farkı yoksa açarım dlss'yi keyfime bakarım ikisininde vrami aynı zaten eğer fiyat farkı falan yoksa bence nvidia almak daha mantıklı amd'de sıkıntı yaşar mısın bilmiyorum ama yaşama ihtimalinde var.
6800xt tabii kiBaşlıktada belirtmiş olduğum RX 6800XT ve RTX 4060 Tİ (16GB) ekran kartlarından hangisini almak daha mantıklı olur
Yazılım sorunları bitti fsr teknolojisi dlss i geçer tahminimceşuan satışta olan modellerde amdnin gpu su daha pahalı benim aklıma takılan kısımda yazılımsal kısım donanımsal olarak 6800xt izlemiş olduğum videolarda hep üstün rtx 4060ti den ama yazılımsal olaylar fark oluşturuyor. amd fsr teknolojisinin dlss kadar geliştirebilir mi aklımdaki sorulardan biride bu sonuçta yakın zamana kadar işlemcidede intel çok öndeydi ama ryzen ile beraber işlemcide bir atılma yapıp öne geçti ekran kartında da böyle bir şey yapabilir mi ?
İleride olabilir ama dlss'de çok güçlenir zaten şuan çoğu oyunda dlss ekliyorlar ben çok flss görmedim ve halen driver sorunu falan yaşayan oluyor forumda bence ilk baş o sorunların bitmesi lazım.şuan satışta olan modellerde amdnin gpu su daha pahalı benim aklıma takılan kısımda yazılımsal kısım donanımsal olarak 6800xt izlemiş olduğum videolarda hep üstün rtx 4060ti den ama yazılımsal olaylar fark oluşturuyor. amd fsr teknolojisinin dlss kadar geliştirebilir mi aklımdaki sorulardan biride bu sonuçta yakın zamana kadar işlemcidede intel çok öndeydi ama ryzen ile beraber işlemcide bir atılma yapıp öne geçti ekran kartında da böyle bir şey yapabilir mi ?
DLSS güçlenir ama geriye dönük bir teknoloji değil, senin kartına destek verileceğinin garantisi yok ki tam tersi verilmez de. 2000 serisinde 3000 ve 4000'de kullanılan dLSS'nin 3'ü de farklı.İleride olabilir ama dlss'de çok güçlenir zaten şuan çoğu oyunda dlss ekliyorlar ben çok flss görmedim ve halen driver sorunu falan yaşayan oluyor forumda bence ilk baş o sorunların bitmesi lazım.
Evet o konuda düşünürsek evet ama bence daha çok zamanı var gibi ya daha 4000 serisi düzgünce satılmadı bile.DLSS güçlenir ama geriye dönük bir teknoloji değil, senin kartına destek verileceğinin garantisi yok ki tam tersi verilmez de. 2000 serisinde 3000 ve 4000'de kullanılan dLSS'nin 4'ü de farklı.
Yarın 5000 serisi çıkınca DLSS 4.0 çıkarırlar onu da 5000 serisini satmak için o seriye özel kılarlar klasik Nvidia. Bak 3000 serisinde DLSS 3.0 gelse 4000 serisi satar mıydı kesinlikle hayır.Evet o konuda düşünürsek evet ama bence daha çok zamanı var gibi ya daha 4000 serisi düzgünce satılmadı bile.
Akakçe üzerinden arattığında çıkıyor ama çok seçenek yok galax ve inno3d modelleri var sadece 16gb versiyon olarak16GB 4060 ti nerede satılıyor ?