Neler Yeni

RX 6800XT mi RTX 4060 Tİ (16GB) mi

zimbirti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fatih Şahin
Başlıktada belirtmiş olduğum RX 6800XT ve RTX 4060 Tİ (16GB) ekran kartlarından hangisini almak daha mantıklı olur

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
NVIDIA'cı olarak 4060 öneririm eğer fiyat farkı yoksa açarım dlss'yi keyfime bakarım ikisininde vrami aynı zaten eğer fiyat farkı falan yoksa bence nvidia almak daha mantıklı amd'de sıkıntı yaşar mısın bilmiyorum ama yaşama ihtimalinde var.

zimbirti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fatih Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
NVIDIA'cı olarak 4060 öneririm eğer fiyat farkı yoksa açarım dlss'yi keyfime bakarım ikisininde vrami aynı zaten eğer fiyat farkı falan yoksa bence nvidia almak daha mantıklı amd'de sıkıntı yaşar mısın bilmiyorum ama yaşama ihtimalinde var.
şuan satışta olan modellerde amdnin gpu su daha pahalı benim aklıma takılan kısımda yazılımsal kısım donanımsal olarak 6800xt izlemiş olduğum videolarda hep üstün rtx 4060ti den ama yazılımsal olaylar fark oluşturuyor. amd fsr teknolojisinin dlss kadar geliştirebilir mi aklımdaki sorulardan biride bu sonuçta yakın zamana kadar işlemcidede intel çok öndeydi ama ryzen ile beraber işlemcide bir atılma yapıp öne geçti ekran kartında da böyle bir şey yapabilir mi ?

Starlex

80+ Silver
Başlıktada belirtmiş olduğum RX 6800XT ve RTX 4060 Tİ (16GB) ekran kartlarından hangisini almak daha mantıklı olur
6800xt tabii ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan satışta olan modellerde amdnin gpu su daha pahalı benim aklıma takılan kısımda yazılımsal kısım donanımsal olarak 6800xt izlemiş olduğum videolarda hep üstün rtx 4060ti den ama yazılımsal olaylar fark oluşturuyor. amd fsr teknolojisinin dlss kadar geliştirebilir mi aklımdaki sorulardan biride bu sonuçta yakın zamana kadar işlemcidede intel çok öndeydi ama ryzen ile beraber işlemcide bir atılma yapıp öne geçti ekran kartında da böyle bir şey yapabilir mi ?
Yazılım sorunları bitti fsr teknolojisi dlss i geçer tahminimce

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İleride olabilir ama dlss'de çok güçlenir zaten şuan çoğu oyunda dlss ekliyorlar ben çok flss görmedim ve halen driver sorunu falan yaşayan oluyor forumda bence ilk baş o sorunların bitmesi lazım.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,371
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
İleride olabilir ama dlss'de çok güçlenir zaten şuan çoğu oyunda dlss ekliyorlar ben çok flss görmedim ve halen driver sorunu falan yaşayan oluyor forumda bence ilk baş o sorunların bitmesi lazım.
DLSS güçlenir ama geriye dönük bir teknoloji değil, senin kartına destek verileceğinin garantisi yok ki tam tersi verilmez de. 2000 serisinde 3000 ve 4000'de kullanılan dLSS'nin 3'ü de farklı.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
DLSS güçlenir ama geriye dönük bir teknoloji değil, senin kartına destek verileceğinin garantisi yok ki tam tersi verilmez de. 2000 serisinde 3000 ve 4000'de kullanılan dLSS'nin 4'ü de farklı.
Evet o konuda düşünürsek evet ama bence daha çok zamanı var gibi ya daha 4000 serisi düzgünce satılmadı bile.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,371
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Evet o konuda düşünürsek evet ama bence daha çok zamanı var gibi ya daha 4000 serisi düzgünce satılmadı bile.
Yarın 5000 serisi çıkınca DLSS 4.0 çıkarırlar onu da 5000 serisini satmak için o seriye özel kılarlar klasik Nvidia. Bak 3000 serisinde DLSS 3.0 gelse 4000 serisi satar mıydı kesinlikle hayır.

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
6800xt tabikide. Rakip dahi olamaz. Birisi 2k 4k kart diğeri ise 1080p

Venzyq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru