Neler Yeni

Çözüldü✓ RX 6900XT 2. EL FURMARK TESTİ, SİZCE ALINIR MI?

tahomy123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tahsin uymaz
Bütçe
11000
Merhaba arkadaşlar,
Ryzen 5 7500f işlemci,
Asus Prime b650m-k Anakart lı bi sistem aldım
Ekran kartı olarak da 2. El uygun fiyata Rx 6900XT bir ekran kartı buldum fakat furmark testi pek iç açıcı gelmiyor satan arkadaş sistemi sattım elimde olan sistemle yapmak zorunda kaldım ondan değerler yüksek öıktı diyor , testte de işlemci vs. oldukça düşük sizce alınır mı? Kart 10500 e gelecek eğer bu fiyata başka ekran kartı tavsiyeniz varsa ona da açığım.
Screenshot_2025-01-11-09-10-28-079_com.sahibinden.jpg
Screenshot_2025-01-11-09-10-33-887_com.sahibinden.jpg
Screenshot_2025-01-11-09-10-39-377_com.sahibinden.jpg
Screenshot_2025-01-11-09-10-44-017_com.sahibinden.jpg

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
Arda
Kart 2 dakika da 91 derece görmüş? uzak durun hocam.
Merhaba arkadaşlar,
Ryzen 5 7500f işlemci,
Ekran kartı olarak da 2. El uygun fiyata Rx 6900XT bir ekran kartı buldum fakat furmark testi pek iç açıcı gelmiyor satan arkadaş sistemi sattım elimde olan sistemle yapmak zorunda kaldım ondan değerler yüksek öıktı diyor , testte de işlemci vs. oldukça düşük sizce alınır mı? Kart 10500 e gelecek eğer bu fiyata başka ekran kartı tavsiyeniz varsa ona da açığım. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

tahomy123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tahsin uymaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kart 2 dakika da 91 derece görmüş? uzak durun hocam.
Anladım hocam benim de düşüncem bu yöndeydi ama arkadaş kasa psu işlemci dandik ondan böyle dedi peki bi ekran kartı öneriniz var mıdır? Çok sık kullanmıyorum ve oyun amaçlı kullanacağım.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
855
İsim
Sercan GÖKALP
Anladım hocam benim de düşüncem bu yöndeydi ama arkadaş kasa psu işlemci dandik ondan böyle dedi peki bi ekran kartı öneriniz var mıdır? Çok sık kullanmıyorum ve oyun amaçlı kullanacağım.
Ekran kartının ısınması tamamen ekran kartı ile alakalıdır başka hiçbir bileşen etkilemez onu anca kasa kapalıdır hava almıyodur veya ortam çok sıcaktır ama o da 92 derece yapmaz. Satan arkadaş adam gibi " kartın kondisyonu iyi değil o yüzden ucuz veriyorum ama bakım yaparsanız daha iyi olur " dememiş alenen yalan söylemiş. Ahlaksız bir insan gibi duruyor o yüzden başka yalanlar da söyleyebilir bence uzak durun. Fiyat bedava, bakıp yapıp kullanılabilir ama satıcı güven vermesi başka sıkıntılar da olabilr.

tahomy123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tahsin uymaz
Ekran kartının ısınması tamamen ekran kartı ile alakalıdır başka hiçbir bileşen etkilemez onu anca kasa kapalıdır hava almıyodur veya ortam çok sıcaktır ama o da 92 derece yapmaz. Satan arkadaş adam gibi " kartın kondisyonu iyi değil o yüzden ucuz veriyorum ama bakım yaparsanız daha iyi olur " dememiş alenen yalan söylemiş. Ahlaksız bir insan gibi duruyor o yüzden başka yalanlar da söyleyebilir bence uzak durun. Fiyat bedava, bakıp yapıp kullanılabilir ama satıcı güven vermesi başka sıkıntılar da olabilr.
Teşekkür ederim hocam, haklısınız var mı peki bu civarlarda bi ekran kartı öneriniz 6800xt alsam temizlerinden?

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Kerem Eldes
Merhaba arkadaşlar,
Ryzen 5 7500f işlemci,
Ekran kartı olarak da 2. El uygun fiyata Rx 6900XT bir ekran kartı buldum fakat furmark testi pek iç açıcı gelmiyor satan arkadaş sistemi sattım elimde olan sistemle yapmak zorunda kaldım ondan değerler yüksek öıktı diyor , testte de işlemci vs. oldukça düşük sizce alınır mı? Kart 10500 e gelecek eğer bu fiyata başka ekran kartı tavsiyeniz varsa ona da açığım. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam ben mi yanlış görüyorum yoksa 102 dereceyi mi görmüş furmark'ta?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim hocam, haklısınız var mı peki bu civarlarda bi ekran kartı öneriniz 6800xt alsam temizlerinden?
6800xt'de güzel karttır ben 6800 kullanıyorum her oyunu mis gibi 2k da oynuyorum. Türkiye 2. el pazarındaki sıkıntı hepsinin fiyatı nerdeyse aynı o yüzden şans işi biraz. 11'e de 6900xt görmüştüm zamanında. Aradığınız bütçede hangisini o an görürseniz onu alın, hiçbiri sizi üzmez

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Mustafa Yeşilyurt
sanki biraz fazla ısınmış gibi

tahomy123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tahsin uymaz
Hocam ben mi yanlış görüyorum yoksa 102 dereceyi mi görmüş furmark'ta?
Mesaj otomatik birleştirildi:

6800xt'de güzel karttır ben 6800 kullanıyorum her oyunu mis gibi 2k da oynuyorum. Türkiye 2. el pazarındaki sıkıntı hepsinin fiyatı nerdeyse aynı o yüzden şans işi biraz. 11'e de 6900xt görmüştüm zamanında. Aradığınız bütçede hangisini o an görürseniz onu alın, hiçbiri sizi üzmez
Evet 102 görmüş şu koysan çay demletir 😄 dediğiniz gibi temiz 6800 lere yönelmek daha mantıklı teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,898
Üyeler
164,928
Son üye
opeth
Top Bottom