hocam bu oyunlar için hangi sistem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ileriye dönük
7600 olan baya F/P bence.
hocam bu bütçeye 5060 yada 9060 elirse bakıcam bu üçü var şuanHiçbiri
hocam ama msfsde az fps verior diğerlerine göre uzun vadeli sorunsuz istiyorum7600 olan baya F/P bence.
25-27K bütçe varsa 5060 kovala en temizi o bence ama 22K için o sistem iyi o da bir gerçek yani.hocam bu bütçeye 5060 yada 9060 elirse bakıcam bu üçü var şuan
hocam ama msfsde az fps verior diğerlerine göre uzun vadeli sorunsuz istiyorum
27.k bütçe hocam max 27.5 bulursam değerlndireceğim25-27K bütçe varsa 5060 kovala en temizi o bence ama 22K için o sistem iyi o da bir gerçek yani.
banko sistem diye bakıyorum bir sistemde karar vermek için aylar oldu25-27K bütçe varsa 5060 kovala en temizi o bence ama 22K için o sistem iyi o da bir gerçek yani.
20K ya bile 5060 sistem düştü büyük kampanyalarda. Aylardır bakıyorsan birini yakalaman lazımdı şimdiye kadar, kararsız kalma indirimli bulduğunu al bu kadar düşünmeye değmez.27.k bütçe hocam max 27.5 bulursam değerlndireceğim
banko sistem diye bakıyorum bir sistemde karar vermek için aylar oldu
hocam ddr5 bakıyorum görmüştüm r5 5600lü öyle yapıcam biraz eksiğim var ben sadece en aznıdan herzaman olmadığından net sistem belirlemek için 3ü arasında kaldım20K ya bile 5060 sistem düştü büyük kampanyalarda. Aylardır bakıyorsan birini yakalaman lazımdı şimdiye kadar, kararsız kalma indirimli bulduğunu al bu kadar düşünmeye değmez.
5060 ekran kartlı ve işlemcisi minimum 12400F/5600 olan bir sistem fiyatına göre iyi bileşenleri varsa alınır. Mesela geçen DDR4 12400F 5060 sistemi 20K dan sattılar mağazadan, alan aldı çok da iyi fırsattı. 25K civarına da çok iyi 5060 sistemler gelebiliyor geldiğini gördüm birkaç defa. Yani indirim kovala parça kalitesine bak fiyata bak uygunsa al.hocam ddr5 bakıyorum görmüştüm r5 5600lü öyle yapıcam biraz eksiğim var ben sadece en aznıdan herzaman olmadığından net sistem belirlemek için 3ü arasında kaldım
anladım hocam ama yanlış anlamayın çok soruyorum bu üç sistemden hangisi en iyi ve ileriye dönük sorunsuz5060 ekran kartlı ve işlemcisi minimum 12400F/5600 olan bir sistem fiyatına göre iyi bileşenleri varsa alınır. Mesela geçen DDR4 12400F 5060 sistemi 20K dan sattılar mağazadan, alan aldı çok da iyi fırsattı. 25K civarına da çok iyi 5060 sistemler gelebiliyor geldiğini gördüm birkaç defa. Yani indirim kovala parça kalitesine bak fiyata bak uygunsa al.
Başkalarının da cevapladığı gibi hiçbiri derim, illa biri seçilecekse de F/P diye RX 7600 olanı seçerdim B580i zaten elerdim RTX 4060 için de 7600 den biraz daha iyi kalsa da 4K farka değmez derdim.anladım hocam ama yanlış anlamayın çok soruyorum bu üç sistemden hangisi en iyi ve ileriye dönük sorunsuz
o zaman tamamladığımda bekliyyim indirim olmaz sistem gelmezsede onu mu alıyımBaşkalarının da cevapladığı gibi hiçbiri derim, illa biri seçilecekse de F/P diye RX 7600 olanı seçerdim B580i zaten elerdim RTX 4060 için de 7600 den biraz daha iyi kalsa da 4K farka değmez derdim.
Gelir sen takip et yeterki.o zaman tamamladığımda bekliyyim indirim olmaz sistem gelmezsede onu mu alıyım
sağolun hocam peki incehseap güvenilir mi? bir güvenemiyorum oraaya ya hem mağazasıda yokya sadece telefonla muahattap olabiliyorun oda 20dk diyolarGelir sen takip et yeterki.