RX 7600 XT Mİ YOKSA RX 9060 XT Mİ ??

FyKsRR

80+
Reaksiyon skoru
1
öncelikle herkese iyi ve hayırlı akşamlar dostlar ;
Sistem özelliklerim olarak r5 5600
a320m s2h
anyacağanız am4 bir sistem yakında am5 e geçeğim ondan çok detay ekmekedim ekran kartı olarak çok fark eder mi
birazda kas gücünüe önem veriyorum yapay zeka meka onlar bana gelmiyor hocam ondan dolayı fsr kullanmıyorum sizce hangisini tercih etmeliyim ???

İmkan varsa jazır 9060xt 16gb al

Sıfır alacaksanız tabii ki 9060xt.

ikiside 16gb ise tabii ki 9060xt daha iyi ama 9060xt 8gb olursa işler bazı oyunlarda biraz değişebilir

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
Şu an yeterli geliyorsa boşuna masraf yapmayın hocam. Herkes sürekli ultra ayarlarda AAA oyunlar oynamıyor sonuçta, ihtiyaçlarını karşılıyorsa kullanmaya devam edin. Ama yok bana yetmemeye başladı diyorsanız fiyatlar artmadan önce alın derim.

öncelikle herkese iyi ve hayırlı akşamlar dostlar ;
Sistem özelliklerim olarak r5 5600
a320m s2h
anyacağanız am4 bir sistem yakında am5 e geçeğim ondan çok detay ekmekedim ekran kartı olarak çok fark eder mi
birazda kas gücünüe önem veriyorum yapay zeka meka onlar bana gelmiyor hocam ondan dolayı fsr kullanmıyorum sizce hangisini tercih etmeliyim ???
am5 geçeceğiniz zaman ekran kartı bütçesi artar mı artmaz ise şuanda 9060 xt ye yükseltebilirsiniz ortalamada %55 daha performanslı (rt dahil bir şekilde)

Geri