Bu tip programları aktif olarak kullanacaksan nvidia al bütçen ne kadarOyun oynayıp Adobe Premiere, After Effects, Houdini gibi programları da kullanacağım bir sistem dizeceğim fakat bu iki ekran kartı arasında kaldım sizce kullanımıma göre hangisi daha iyidir?
25-28 arası
Bütçeyi biraz aşmak gerek ama kesinlikle değer zaten i5 13400f 7500f rakibi bir işlemci25-28 arası
Gereksiz pahalıGenetik Tiger Intel Core i5 13400F 16GB Asus RTX 4060 Ti 500GB M.2 NVMe Hazır Sistem Fiyatı
TG-SK-00111 Genetik Tiger Intel Core i5 13400F 16GB Asus RTX 4060 Ti 500GB M.2 NVMe Hazır Sistem Teknogenetik.com 'dawww.teknogenetik.comMesaj otomatik birleştirildi:
Bütçeyi biraz aşmak gerek ama kesinlikle değer zaten i5 13400f 7500f rakibi bir işlemci
Daha uyguna 4060ti 16gb yok neresi pahalıGereksiz pahalı
https://www.gencergaming.com/wow şimdi gördümde bunu almanız daha mantıklı olur ddr5 oluyor 1 k ucuz fiyat ile.25-28 arası
Nvidianın özel teknolojileri var ve render ve benzeri işlemlerde nvidia kartlar daha iyi amd kartlar rezalet değil tabii ki ama sürekli olarak bu işlerle uğraşıyorsanız ana odaklarınızdan biri ise nvidia alın ben sadece oyun için kullandığım için amd tercih ettim ama öyle rezalet bir performansıda yok amd kartların o konularda nvidiaya göre gözle görülür fark var amaO programlarda Nvidia ile AMD'nin farkı nedir tam olarak?
Anakartı kötü ve ekran kartı stoğu da yokGenetik Tiger Intel Core i5 13400F 16GB Asus RTX 4060 Ti 500GB M.2 NVMe Hazır Sistem Fiyatı
TG-SK-00111 Genetik Tiger Intel Core i5 13400F 16GB Asus RTX 4060 Ti 500GB M.2 NVMe Hazır Sistem Teknogenetik.com 'dawww.teknogenetik.comMesaj otomatik birleştirildi:
Bütçeyi biraz aşmak gerek ama kesinlikle değer zaten i5 13400f 7500f rakibi bir işlemci
Anladım, teşekkürler.Nvidianın özel teknolojileri var ve render ve benzeri işlemlerde nvidia kartlar daha iyi amd kartlar rezalet değil tabii ki ama sürekli olarak bu işlerle uğraşıyorsanız ana odaklarınızdan biri ise nvidia alın ben sadece oyun için kullandığım için amd tercih ettim ama öyle rezalet bir performansıda yok amd kartların o konularda nvidiaya göre gözle görülür fark var ama