GİGABYTE 16GB 3 FANLI SİSTEMİ ALALI 1 HAFTA OLDU KNK 2K DA OYNUYORUM FULL GRAFİKTE GPU %100 KULLANIMDA AŞIRI DERECEDE SES YAPIYOR AMA HEM CPU HEMDE GPU NORMAL SICAKLIK OLARAKHangi modeli kullanıyorsun ?
Oyun içi sıcaklık değerlerin ne ?
EVET BU BUNU MU KULLANIYORSUNBu Model mi ? Eğer öyleyse normal.
Alıntıyı görüntüle
yok kullanmıyorum gigabyte ve 3 fanlı diyince zaten o kadar ses yapan bi bu model varEVET BU BUNU MU KULLANIYORSUN
reis ilk olarak lütfen caps kapa ve evet bu modelde yüksek fan sesi ve sıcaklık sorunu yaşıyanlar görmüştüm direkt 7800xt için değil gigabaytenin bu modeli içinEVET BU BUNU MU KULLANIYORSUN
O KADAR ARAŞTIRDIM HİÇ BUNU HESAP EDEMEDİM CİDDEN MONSTER GİBİ BİR SESLİ PCDEN SONRA rahatlarım diye almıştım güç olarak iyi ama çok sesli bilmiyorum iade etmeli miyimyok kullanmıyorum gigabyte ve 3 fanlı diyince zaten o kadar ses yapan bi bu model var
Windforce serisinin genel sorunu bu 4070 alsanda aynı 4060 alsanda aynı.
Fanlara manuel ayar yapamıyor musun ?O KADAR ARAŞTIRDIM HİÇ BUNU HESAP EDEMEDİM CİDDEN MONSTER GİBİ BİR SESLİ PCDEN SONRA rahatlarım diye almıştım güç olarak iyi ama çok sesli bilmiyorum iade etmeli miyim
anladım yani sorun gigabyte ile ilgilireis ilk olarak lütfen caps kapa ve evet bu modelde yüksek fan sesi ve sıcaklık sorunu yaşıyanlar görmüştüm direkt 7800xt için değil gigabaytenin bu modeli için
amd yazılımından yapabiliyorum sanırım rpm ayarı ama ısı bir miktar yükselirFanlara manuel ayar yapamıyor musun ?
max 70 görse bile okeydir benim 6500xt zaten ne güç çekiyor nede ısınıyor sessiz çalışıyor üstüne max 65 gördüm (Sapphire Pulse modeli)anladım yani sorun gigabyte ile ilgili
Mesaj otomatik birleştirildi:
amd yazılımından yapabiliyorum sanırım rpm ayarı ama ısı bir miktar yükselir