Neler Yeni

rx550 pembeleşme sorunu

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,418
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Adam yardım istiyor, gelip boş yapıyorsun.
Kart öldü de geç.
4-5 mesaj aynı içerik karta hakkınızı helal eder misiniz?Cenazesine gidelim?Kartı nasıl bilirdiniz?
kartın cenaze namazı yarın öğle namazına müteakkip vatan bilgisayarın yanında kılınacaktır

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ali Rıza Altun
Aynı sorun bendede var öyle kullanıyorum ekran kartının Kullandığınız girişin içinde pin kopması olabilir farklı giriş deneyin veya
driver kurun format atın alkol ile temizleyin görüntü ayarlarını kontrol edin.
Monitörü ve Hdmı kablosunu değiştirin deneyin hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ediyoruz.
Ama bu fiyatlar çok zıpladı
hocam oyuna girip çıktıktan sonramı oluyor sendede

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ali Rıza Altun
Adam yardım istiyor, gelip boş yapıyorsun.
Kart öldü de geç.
4-5 mesaj aynı içerik karta hakkınızı helal eder misiniz?Cenazesine gidelim?Kartı nasıl bilirdiniz?
hocam kartın öldügünü düşünmüyorum yazılımını kaldırdım kapattım actım 10 fps de olsa pesi açtım ve kapattım ancak bu sefer pembeleşme olmadı şimdi whql sürücü kuruyorum inşallah düzelir

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ali Rıza Altun
Konuyu amacından biraz saptırmışsınız yalnız. DDU ile driver kaldırıp WHQL lisanslı son sürücüyü deneyin WHQL lisanslı sürücüler daha sağlam.
hocam şimdi görev yöneticisinden radeon yazılmını kapatıp denedim oyunlarda gir çık yaptım pembeleşme olmadı ama yazılım açıkken oluyor nedenini hala çözemedim whql yazılımda kurdum ama bilmiyorum tekrarmı formatlasam ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ali Rıza Altun
GÜNCELLEME ; evet arkadaşlar amd community foruma baktım ve çözüme ulaştım . Yapmam gereken tek şey radeon ayarlarına girip ekranın özel renk üretmesini kapatmakmış . Şimdiye kadar yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürlerimi iletiyorum . Ekran kartı öldü vs yazan arkadaşlar bu gün benim konumda kendi aranızda eğlenmiş olabilirsiniz ama forumda ciddiye alıp ekran kartını belki tamirciye vs verip gereksiz para dökecekti lütfen konu hakkında bilgi sahibi değilseniz yazmayın . tekrar teşekkür ederim . iyi geceler .

GÜNCELLEME ; evet arkadaşlar amd community foruma baktım ve çözüme ulaştım . Yapmam gereken tek şey radeon ayarlarına girip ekranın özel renk üretmesini kapatmakmış . Şimdiye kadar yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürlerimi iletiyorum . Ekran kartı öldü vs yazan arkadaşlar bu gün benim konumda kendi aranızda eğlenmiş olabilirsiniz ama forumda ciddiye alıp ekran kartını belki tamirciye vs verip gereksiz para dökecekti lütfen konu hakkında bilgi sahibi değilseniz yazmayın . tekrar teşekkür ederim . iyi geceler .
https://community.amd.com/t5/genera...et-out-of-fornite-amd-rx580/m-p/429517#M26569 kontrol etmek isterseniz linki bırakıyorum.

https://community.amd.com/t5/genera...et-out-of-fornite-amd-rx580/m-p/429517#M26569 kontrol etmek isterseniz linki bırakıyorum.

kran kartı öldü vs yazan arkadaşlar bu gün benim konumda kendi aranızda eğlenmiş olabilirsiniz ama forumda ciddiye alıp ekran kartını belki tamirciye vs verip gereksiz para dökecekti
"gereksiz para dökecek insanlar olabilir"

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,358
Üyeler
164,483
Son üye
İbrahimkl
Top Bottom