bende var bro efso tam f/pKararsız kaldım bütçem Max bu kadar ryzen 5 1600 işlemcim var
işlemcimizde aynı kart la ikisi güzel gidiyorKararsız kaldım bütçem Max bu kadar ryzen 5 1600 işlemcim var
Oyunlarda overclocksuz drop yiyomusun pubgve fortnite da fln ultra ayarlarda mesela ort kaç aliyosunbende var bro efso tam f/p
7500ne kadara alıcaksın bütçen ne kadar ? e. lemi alıcaksın
çok phalı yawOyunlarda overclocksuz drop yiyomusun pubgve fortnite da fln ultra ayarlarda mesela ort kaç aliyosun
Mesaj otomatik birleştirildi:
7500
alınmaz o fiyata rtx 2060 bile bulabilirsinOyunlarda overclocksuz drop yiyomusun pubgve fortnite da fln ultra ayarlarda mesela ort kaç aliyosun
7500
oyunlar akıyorke valo 300 fps 100 fps fortnite epic ayarlarda gayet güzel bütün oyunları oynuyorumOyunlarda overclocksuz drop yiyomusun pubgve fortnite da fln ultra ayarlarda mesela ort kaç aliyosun
7500
7500e 1650 superli hazır sistem vardı yahu 1-2 hafta önce. yine bulunur o paraya. sakın sadece karta o kadar verme.Oyunlarda overclocksuz drop yiyomusun pubgve fortnite da fln ultra ayarlarda mesela ort kaç aliyosun
7500
Gaming gecesinde 4.5k fiyattan çıkıyor 7.5k bütçeyle hazır sistem alırsınız xdOyunlarda overclocksuz drop yiyomusun pubgve fortnite da fln ultra ayarlarda mesela ort kaç aliyosun
7500
kart alınır ama o fiyata sakın verme ben bu imzadaki sisteme 5500 ödedim çok acil değilse alma 7000 küsürlere sistemler varKararsız kaldım bütçem Max bu kadar ryzen 5 1600 işlemcim var